Bookish Lifestyle 2 jaar! + winactie

Hieperdepiep Hoera! Vandaag bestaat het blog Bookish Lifestyle alweer 2 jaar. En wat ontzettend leuk dat ik dit met jullie mag vieren. In deze blogpost blik ik terug op enkele persoonlijke hoogtepunten en natuurlijk wie jarig is trakteert…

Terugblik

Met veel plezier kijk ik terug op bijzondere bookish ontdekkingen. Zoals de opvallende boeksnedes van de boeken Wat je niet weet van Karen Cleveland en Ragdoll van Daniel Cole. Het boek Mary Poppins Up, Up and Away tipte ik vorig jaar al en is deze maand in het Nederlands verschenen. Mag ik over mezelf zeggen dat ik oog heb voor mooie, bijzondere en opvallende bookish dingen? 😉

Foto: © Véronique

De tentoonstellingen Magische miniaturen en over Japanse blokdrukkunst zitten nog vers in mijn geheugen. Wat heb ik genoten. En ben jij net zo nieuwsgierig naar The Wizarding World of Harry Potter als ik? Zo heb ik afgelopen jaar nog wel meer boekachtige bestemmingen ontdekt en kunst met een boekenthema gezien.

Ook heb ik weer een hoop leuke nieuwe bookish producten gespot en vaak ook voor jullie getest. Schattige knuffels van Nederlandse bodem, mijn gepersonaliseerde sorteerhoed-ketting, bookish stempels voor de creatievelingen onder ons en nog veel meer om op te noemen. Daarvoor moet je maar gewoon gaan grasduinen op deze website. Ik kan niet wachten om komend jaar weer een hoop nieuwe producten te achterhalen en die aan jullie te tonen.

Balvi bookend The Library

Foto: © Véronique

Heb jij dat ook? Onbedoeld krijg ik binnen mijn persoonlijke bookish collectie ook nog subverzamelingen. Zo heb ik al een aardige mokken-collectie en ook mijn verzameling boekenleggers groeit gestaag. Een deel van mijn boekenleggers is te zien op Instagram onder  #bookmarktuesday.

Boekenlegger blaadjes

Foto: © Véronique

Trots op

Als ik zo terug kijk op de afgelopen jaar heb ik aardig wat bereikt. Ik ben dan ook erg trots op:

Mok Bookish Lifestyle

Foto: © Véronique

Traktatie

Wie jarig is trakteert en dus heb ik natuurlijk een bookish cadeaupakket samengesteld. Het pakket bestaat uit het DIY-boek ‘Literary Paper Dolls’, linnen tas, sokken, notitieboekje, boekenlegger en een set kaarten.

Bookish Lifestyle 2 jaar prijzenpakket

Foto: © Véronique

Interesse om dit pakket te winnen? Doe dan mee aan de #bookishlifestyle2jaar winactie!

Wat moet je doen?

 • Maak in een reactie onder dit bericht duidelijk welk op mijn website besproken product (of blogpost) jouw favoriet is.
 • Volg Bookish Lifestyle op een van de social media kanalen! (FB/Instagram/Twitter/Blog)
 • Ik zou het erg waarderen als je de winactie via social media zou delen met #bookishlifestyle2jaar🙂
 • Je bent woonachtig in Nederland of geeft na het winnen een adres in Nederland op.
 • Reageren kan tot uiterlijk zaterdag 21 juli (23.59 uur), zondag 22 juli kies ik een winnaar en neem ik contact op (laat dus een geldig e-mailadres achter).
 • Gewonnen? Reageer dan binnen 5 dagen, anders kies ik een andere winnaar…

Dank jullie wel voor jullie support.

Liefs, Véronique

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 comments

 1. Marieke says:

  Gefeliciteerd met het bestaan van je blog. Ik hou van de stukjes over speciale.boeken en boekrecensies. geeft mij weer inspiratie om te lezen van andere schrijvers en soms ook andere genres en het blijft me verrassen.

 2. Mariska says:

  Congretzzzz!!! Ik kijk altijd enorm uit naar alle posts rondom boekenleggers.. extra leuk omdat er vaak hele unieke voorbij komen, kan ik echt van genieten!! Ik volg op facebook (Ik zal hem daar delen) en ik volg op instagram met: HeavenLeighBooks..

 3. Dionne says:

  Gefeliciteerd! Ik vind je bookmarktuesday altijd superleuk en op je blog de rubriek bijzondere boeken. Om er één blogpost uit te halen.. Literair London ga ik dan voor, voor mij is het al een tijdje geleden dat ik naar London ben geweest, maar als ik weer zou gaan dan zou ik zeker je blogpost erbij pakken, vooral de reading room in het British museum zou ik graag eens willen zien.

 4. Natanha Kraijnbrink says:

  Gefeliciteerd! Wat tof dat je het alweer 2 jaar doet. Ik vind de Novel journal echt te gek en wist niet dat ze bestonden voordat ik jouw blog las.

 5. Janneke says:

  Hartelijk gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum van Bookish Lifestyle!
  Leuk hoeveel zijden van het thema Bookish lifestyle op je website worden belicht. Je blog over Bookish lifestyle films vind ik erg leuk om te lezen. Graag laat ik me ook verrassen door blogs over bijv. sieraden en snoep. Op naar nog vele jaren Bookish Lifestyle !

 6. Redactie V says:

  UPDATE: Winnaar is bekend en heeft een mailtje gekregen.

  Dank jullie wel voor jullie support en leuk om te horen wat jullie graag lezen. Dat neem ik zeker mee voor het komende jaar.

Geef een antwoord