Over mij

Over mij

Al van kinds af aan ben ik een enthousiast lezer alsmede een verzamelaar. Door deze combinatie kwam ik bij de toenmalige studie Informatiedienstverlening en -management terecht. Het informatievak is tijdens mijn korte loopbaan flink veranderd van het traditionele papier naar de digitale wereld. Deze ontwikkelingen vind ik geweldig om mee te maken, maar de verzamelaar in mij is gek op de “ouderwetse” boekgerelateerde producten. Deze Bookish producten zijn langzaamaan een onderdeel van mijn leven geworden.

Over mijn blog

Op mijn reizen kom ik regelmatig boekgerelateerde cadeautjes tegen die ik in Nederland nog nooit gezien heb. En ook op Pinterest zie ik vaak producten voorbij komen die ik graag zou willen hebben maar die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland.
Maar als je wat beter om je heen kijkt, zijn er in Nederland ook veel boekgerelateerde items te vinden. Met dit blog richt ik mij op de boekgerelateerde producten die in Nederland leverbaar zijn en die jou kunnen inspireren voor een leuk cadeau voor die ene boekenfan in je omgeving of voor jezelf als guilty pleasure.

Meer Bookish Lifestyle

Bookish Lifestyle is ook te vinden op Pinterest, Twitter en Instagram.
En via de mail ben ik bereikbaar op redactie@bookish-lifestyle.nl

Lees alles over het privacybeleid van Bookish Lifestyle.

Veel plezier met het lezen van mijn blog en bij de mogelijke aanschaf van jouw Bookish Lifestyle!

Véronique

Foto: Véronique

Foto: Véronique

BewarenBewaren