Vrijdag de dertiende en zwarte katten

Vandaag is het vrijdag de dertiende. Bij deze dag wordt al heel snel de associatie met ladders en zwarte katten gemaakt. De ladder laat ik even voor wat het is. Deze week wil ik aandacht besteden aan de zwarte kat in een bookish interieur, ook voor mensen met een kattenallergie. Graag jullie aandacht voor bijzonder kattige boekensteunen!

Aaaaah! Pas op mijn boeken

Hoe katachtig zijn deze boekensteunen wel niet? Alsof ze ieder moment je mooie boeken kunnen beschadigen… Aaaaaaah! Gezien bij Haagse (web)winkel ‘Kado om de hoek‘ voor € 24,95.

Boekensteunen met zwarte katten

Bron: www.pylones.com

Kat in actie

Wat te denken van deze zwarte kat boekensteunen? Het zou helemaal tof zijn als je zijn lijfje zou vullen met zwarte boeken. Onder andere verkrijgbaar bij het Engelse The Literary Gift Company voor € 67,27.

Boekensteunen zwarte kat

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

De schattige boekensteun

Ook het merk Zuny heeft een boekensteun van een zwarte kat. Deze vind ik persoonlijk erg schattig. De webshop Olijk en Vrolijk verkoopt dit model, dat ook als deurstopper gebruikt kan worden, voor € 52,95.

Zwarte kat boekensteun van Zuny

Bron: www.olijkenvrolijk.nl

Te griezelig voor woorden

En vrijdag de dertiende sluit ook nog eens perfect aan bij het thema ‘Griezelen’ van de Kinderboekenweek 2017. Of zou het andersom zijn? Hoe dan ook, hoe kan ik dit blog beter afsluiten dan met een boekensteun van een heks met haar zwarte kat. Deze vond ik op Etsy bij de Amerikaanse verkoper KnobCreekMetalArts voor de prijs van € 56,88. Helaas zijn de verzendkosten vanuit de Verenigde Staten zo ontzettend prijzig, dat het in ieder geval voor mij bij bewonderen op afstand blijft.

Bron: www.etsy.com/nl/shop/KnobCreekMetalArts

Voor de aanschaf voor deze vrijdag de dertiende ben je dan misschien te laat, maar weet dat het 31 oktober alweer Halloween is. En ook daar passen zwarte katten perfect bij.

Nog meer bookish kattenproducten vind je in de blogpost ‘Bookish katten om zonder handschoenen aan te pakken‘.

Geef een reactie