Bookish aanwinsten februari 2024

Iedere maand laat ik zien wat er afgelopen weken zoal door mij aan boekgerelateerde producten is aangeschaft of verkregen en indien mogelijk ook waar vandaan. In de tweede maand van 2024 waren dit mijn aanwinsten:

Foto: © Véronique

Aanwinsten Boeken

Voor januari had ik besloten om geen nieuwe boeken aan te schaffen, in februari wilde ik dit ook tot een minimum beperken, maar of dat nu echt gelukt is?!?

Er verschenen deze en vorige maand een aantal limited edition vervolgdelen die ik toch wel heel graag wilde hebben. Zoals De terugkeer naar Maxton Hall College van Mona Kasten (ISBN 9789022598078) en A touch of ruin van Scarlett St. Clair (ISBN 9789020550665).
Tijdens een vriendinnenweekend in Leuven heb ik ook daar enkele boeken aangeschaft, zoals de limited edition Vampyria 2: Hof van wonderen van Victor Dixen (ISBN 9789021037929), een tweetalige editie van De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry (ISBN 9789061007555) en de scandinavische thriller Je verdiende loon van Anne Holt (ISBN 5413662908051).

Altijd prettig om enkele bookazines op voorraad te hebben. Dit boek in tijdschriftvorm is makkelijk mee te nemen op een uitje, het weegt niets en ik hoef er ook niet voorzichtig mee om te gaan. Deze keer bracht Libelle bookazine het Melkmeisje van Matthias Rozemond uit. En ook de 2-in-1 Mijn Geheim bookazine met Koffers vol liefde van Marli Elisa / Bon Bini Bruiloft 1 van Sasja Winters vonden een weg in mijn weekendtas. Deze laatste bookazine heb ik ondertussen al uit en weer aan de volgende lezer doorgegeven. Wel ligt de feelgood Valentijnstraat van Iris Visser nog op mij te wachten.

Ook dunne boekjes met een zeer schappelijke prijs kan ik moeilijk weerstaan. En dus vonden Finding Perfect van Colleen Hoover (ISBN 9789020554915) voor € 2,50 en de Geef een boek cadeau-editie van Mees Kees: een pittig klasje van Mirjam Oldenhave (ISBN 9789083373416) voor € 2,99 zich ook een weg naar mijn leesstapel.

Foto: © Véronique

Boekbox abonnement SoManyPages

Het thema van de Nederlandse  SoManyPages boekbox is “Licht & Schaduw”. Deze SMP exclusieve editie van Duister Licht van Natasja Storm (ISBN ) ziet er ook weer prachtig uit. De boekgerelateerde producten betroffen deze keer een pin en boekenlegger met verenprint, een schetsboek met potlood met de tekst …., een kleine dromenvanger, enkele bookish quote stickers en een nieuwe set van vier TBR-kaarten.

Aanwinsten Bookish items

Cadeaus

Deze keer werd ik verrast door mijn Belgische vriendin Liesbet met een vele kaarten, boekenleggers en Harry Potter stationery. Van vriend Johan kreeg ik deze maand een Harry Potter kaart en een Book Scarf boekenlegger uit het Verenigd Koninkrijk. En voor Valentijnsdag had hij een boekachtige doos gevuld met chocolade gegeven.

Kaarten, boekenleggers en andere bookish items

Tof om te zien dat de internationale kaartenruil zoveel leuke nieuwe bookish kaartjes oplevert. Deze maand kwamen de bookish kaarten uit Duitsland, Finland, Oekraïne, China, de VS en België.

Aangezien ik de laatste tijd meer met ansichtkaarten in de weer ben, valt mijn oog er in de winkel ook sneller op. Dus ja tijdens het shoppen in Leuven en Antwerpen deze maand, heb ik ook zelf weer een hoop bookish kaarten aan mijn collectie toegevoegd. En ook nog enkele boekenleggers en een boekentasje van een bekende boekwinkel in Leuven (komen niet uit dezelfde winkel).

Geef een reactie