Uitgepakt: Harry Potter Lego Adventskalender

De kerstdecoraties heb ik reeds opgeruimd, maar van de geweldige Harry Potter Lego adventskalender kan ik maar moeilijk afscheid nemen. Daarom nog eenmaal genieten van de kalender via een foto-overzicht.

Zonder echte verwachtingen had ik deze Lego-doos aangeschaft, want ja ach, wat erin zit staat natuurlijk al op de buitenzijde van de doos. Maar gedurende vier weken dagelijkse uitpakpret vond ik heel wat verrassingen die niet op de doos stonden. Hieronder een ‘throwback’ van de afgelopen weken. Ben benieuwd wat jullie Muggles de leukste dagvondsten vinden!

Dag 1

Foto: © Véronique

Dag 2

Foto: © Véronique

Ik had trouwens geen idee wat ik met deze blokjes van dag 2 aan moest. Deze kleurencombinatie komt niet voor op de afbeeldingen van de doos. Het duurde zeker een dag voordat ik doorhad dat er op de binnenkant van de deurtjes van de adventskalender de instructies stonden. Hahahaha 🙂

Foto: © Véronique

En zie hier het eindresultaat:

Foto: © Véronique

Dag 3

Foto: © Véronique

Dag 4

Foto: © Véronique

Dag 5

Foto: © Véronique

Dag 6

Foto: © Véronique

Dag 7

Foto: © Véronique

Dag 8

Foto: © Véronique

Dag 9

Foto: © Véronique

Dag 10

Foto: © Véronique

Dag 11

Foto: © Véronique

Leuk persoonlijk detail bij dag 11 is dat ik ook nog een bijna opgebrande kaars hebt gemaakt van de reserve-onderdelen die in de verpakking zaten.

Dag 12

Foto: © Véronique

Dag 13

Foto: © Véronique

Dag 14

Foto: © Véronique

Dag 15

Foto: © Véronique

Dag 16

Foto: © Véronique

Dag 17

Foto: © Véronique

Dag 18

Foto: © Véronique

Dag 19

Foto: © Véronique

Dag 20

Foto: © Véronique

Dag 21

Foto: © Véronique

Als iemand mij kan vertellen wie of wat dit gouden mannetje is en de attributen die het bij zich draagt, dan hoor ik dat graag 😉

Dag 22

Foto: © Véronique

Dag 23

Foto: © Véronique

Dag 24

Foto: © Véronique

Conclusie

Foto: © Véronique

Wat heb ik genoten van deze dagelijkse verrassingen. Er zaten meer figuurtjes (met dubbelzijdige gezichtjes) in dan ik verwacht had. Ook erg leuk detail is dat ze hun kerstoutfit aan hebben. Natuurlijk is aan de vier ‘huiskleuren’ gedacht voor de aankleding.

Het schaakspel, de open haard en de hutkoffer met ‘papieren’ en uiltje Hedwig zijn voor mij ware pareltjes. Mocht er volgend jaar weer een doos uitkomen, dan staat die bij deze nu al bovenaan mijn verlanglijstje!

Foto: © Véronique

Geef een reactie