Agenda 2018 a la Bookish Lifestyle

De digitale agenda voor 2018 loopt al weer aardig vol, maar eerlijk gezegd vind ik de afspraken op papier toch overzichtelijker. Tijd om op zoek te gaan naar een papieren agenda 2018 die Bookish Lifestyle-waardig is.

Fiep Westendorp

Wie is er niet opgegroeid met de tekeningen van Fiep Westendorp. Het is dan ook erg toepasselijk dat de tekeningen zijn verwerkt in de Fiep Westendorp Familieagenda 2018 (€ 14,99). Het weekoverzicht staat steeds op 2 pagina’s en door de spiralen binding is het eenvoudig om te slaan en open te laten liggen.

Fiep Westendorp Familieagenda 2018

Bron: www.bol.com

Paolo Coelho

Van de Braziliaanse schrijver Paolo Coelho zijn aforismen gebruikt voor een Vrijheid agenda 2018 (€ 14,99). Aformisen zijn trouwens korte uitspraken, die grappig of absurd zijn en vaak een wijze boodschap bevatten.

Agenda Vrijheid 2018 met Paulo Coelho

Bron: www.bol.com

Game of Thrones

Je hebt Game of Thrones-liefhebbers die fan zijn van de boeken en anderen van de tv-serie. Maar beiden kunnen nu ook dagelijks plezier hebben van de Game of Thrones agenda (€ 14,99). Zelfs 16 maanden lang. Alleen wel even geduld hebben als je ‘m besteld, bij Bol.com duurt het momenteel 3 tot 4 weken voordat ie bezorgd wordt.

Game of Thrones agenda 2018

Bron: www.bol.com

Alice in Wonderland

Moleskine geeft ook limited editions uit. Zo ook van Alice in Wonderland (€ 20,99). En je kunt er lekker veel afspraken in kwijt want een dag staat gelijk aan een pagina.

Agenda 2018 Alice in Wonderland

Bron: www.bol.com

Koninklijke Bibliotheek

De Koninklijke Bibliotheek geeft ook dit jaar weer 2 agenda’s uit, namelijk de Miniaturen mini agenda 2018 (€ 9,99) en de bureau-agenda 2018 (€ 14,99). Voor beide exemplaren geldt dat het weekoverzicht op 1 pagina staat.

Agenda 2018 Koninklijke Bibliotheek

Bron: www.kb.nl

Zelfgemaakt

Wat mij persoonlijk ook een erg leuk idee lijkt is om zelf een Bookish Lifestyle agenda te maken. Afgelopen jaar heb ik vele mooie foto’s voor mijn Instagram-account gemaakt. Door ze in een persoonlijke agenda op te nemen, kan ik er nog een jaar van genieten. En zeg nou zelf; op deze manier is de agenda absoluut Bookish Lifestyle-waardig! Bij de Hema fotoservice kan ik bijvoorbeeld al voor € 17,- een agenda maken met 39 persoonlijke foto’s en ook nog eens kiezen uit 5 verschillende covers en 3 kleurthema’s. Verder heb ik ontdekt dat je direct contact kunt maken met je Instagram-account. Nu alleen nog de 39 mooiste Bookish Lifestyle foto’s uit zoeken…

Agenda Hema met eigen foto's

Bron: www.hema.nl

Nog meer agenda’s…

Ook mijn favoriete Engelse webshop The Literary Gift Company verkoopt verschillende literaire agenda’s. Het fijne van deze agenda’s is dat ze al in de aanbieding zijn. Neem ook daar eens een kijkje welke bookish agenda’s te koop zijn, voordat je een definitieve keuze maakt. En eerder dit jaar schreef ik een blog voor de Boekenschoolagenda 2017-2018 (€ 17,95), deze is ook nog steeds een half jaar te gebruiken. Een andere blogpost van mij ging over de nieuwe najaarsartikelen van Plint, ook daarin maak ik melding van een agenda en weekplanner voor 2018.

Meer een liefhebber van kalenders? Op mijn Pinterest-pagina Calendars & Diaries 2018 heb ik weer een hoop ideeën voor je verzameld.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord