Boekenschoolagenda 2017-2018

Middelbare scholieren hebben deze week amper gehoord of ze geslaagd zijn, of de schoolagenda’s voor komend schooljaar 2017-2018 liggen alweer in de winkels. En voor die ene perfecte agenda moet je er snel bij zijn. Zo ook voor de boekenschoolagenda: Once Upon a Time.

Schoolagenda 2017-2018

De schoolagenda van BookLove Specialty Shop: Once Upon a Time voor echte book lovers (€ 17,95) is in mijn ogen echt ontzettend Bookish Lifestyle. En met zo’n titel kan het schooljaar 2017-2018 niet beter beginnen toch?

Agenda Once Upon a Time 2017-2018

Bron: www.bookloveshop.nl

Behalve dat het een functionele schoolagenda is, hoef je je in de pauzes of tussenuren niet te vervelen. Van buiten is het boekwerk erg kleurrijk, van binnen valt er zelf nog van alles in te kleuren. Verder bevat de agenda veel ‘bookish quotes’, boek gerelateerde lijstjes om in te vullen, ‘to be read’-boekenkasten en je kunt notities kwijt in de trant van ‘bullet journaling’.

Agenda Once upon a Time

Bron: www.bookloveshop.nl

En wie zegt dat het alleen voor schoolgaande boekliefhebbers is? Mijn schooljaren heb ik al heel wat jaartjes achter me gelaten, maar ik zie mezelf al helemaal kleuren en notities maken in deze agenda. Er is voldoende ruimte om mijn afspraken te noteren. Ondertussen kan ik bijhouden hoeveel ik die dag gelezen heb en of ik die week nog boeken heb geleend of aangeschaft. Om nog maar niet te spreken over alle bovengenoemde boekgerelateerde lijstjes.

Misschien ook maar direct een Bookish pennenzak aanschaffen om al die kleurtjespennen bij elkaar te bewaren. En o ja, een leuke magnetische boekenlegger, zodat ik snel de juiste week kan openslaan. Tja, je moet het nieuwe boeken(school)jaar natuurlijk wel goed beginnen 😉

Nog even alles op een rijtje

  • De vormgeving is volledig verzorgd door Caithlin Bergman (eigenaresse BookLove Specialty Shop & Grafisch Ontwerpbureau Creatief Brein).
  • Het betreft een hardcover van 172 pagina’s.
  • De afmeting is 15 bij 15 centimer.
  • De schoolagenda is bij diverse webshops te koop voor € 17,95 (ISBN 9789492098085).

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord