Bookish webshop Miss Bohemia

Geweldige Bookish producten zijn te vinden in de Engelse webshop Miss Bohemia. Schappelijk geprijsd, aantrekkelijke looks en absoluut Bookish Lifestyle.

Het is natuurlijk afwachten wat de gevolgen van de Brexit zullen zijn voor aankopen in het Verenigd Koninkrijk. Maar voorlopig kunnen we die leuke items van Miss Bohemia nog gewoon bestellen zonder allerlei haken en ogen. Dus ga vooral kijken naar al die leuke mokken, onderzetters, kaarten, prints, boekenleggers, kussenhoezen, sieraden, buttons, zakspiegeltjes, katoenen tassen en etuis.

Mokken

Zo heeft Miss Bohemia vele soorten mokken met opvallende quotes, zowel van aardewerk als emaillen. Er zitten enkele mokken tussen die mijn interesse gewekt hebben, zoals de twee onderstaanden. Tot een aankoop van een mok is het deze bestelling niet gekomen om de simpele reden dat ik eigenlijk al teveel mokken heb 🙂 Maar erg leuk zijn ze wel.

Onderzetters

Een mok kan natuurlijk niet zonder (passende) onderzetter. Er zijn er meer dan voldoende te vinden in de webshop. Als ze niet als onderzetter dienst doen, zijn het geweldige foto accessoires. Zoals deze goudkleurige, glimmende Pride and Prejudice en herfstachtige Alice in Wonderland exemplaren.

Miss Bohemia onderzetter Pride & Prejudice
Foto: © Véronique
Miss Bohemia onderzetter en print TeaTime
Foto: © Véronique

Prints

De vele prints van Miss Bohemia zijn beschikbaar in A4, A5 en A6 formaat. Ik heb enkele toffe A6 prints besteld. Erg mooi om in te lijsten, maar zeker de A6 formaten zou ik ook als kaartje kunnen versturen. Weet wel dat de achterzijde onbedrukt is.

Miss Bohemia prints Jane Austen
Foto: © Véronique
Miss Bohemia print It is a truth
Foto: © Véronique

Kaarten

Bookish verjaardagskaarten heb ik nog niet in grote getale gevonden. Ik ben dan ook altijd weer zo blij als een kind als ik er eentje gevonden heb. Zoals deze in Art Deco stijl met een knipoog naar The Great Gatsby.

Miss Bohemia kaart Gatsby
Foto: © Véronique

Of deze verjaardagskaart die simpelweg geweldig is. Wat mij betreft de perfecte verjaardagskaart voor mij, zo zou ik het liefst mijn verjaardag willen vieren 😉 Maar vooral te gek omdat je deze kaart kunt personaliseren naar huid- en haarkleur van de personage. Je kunt kiezen uit vier opties, uniek toch?

Miss Bohemia verjaardagskaart Reading
Foto: © Véronique

Sieraden

In de webshop vind je ook prachtige bookish sieraden; kettingen, armbanden, oorbellen en zelfs een set manchetknopen. Verschillende kettingen zijn tevens in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo zag ik de bookworm ketting in rosé-kleur en was direct verkocht.

Miss Bohemia ketting Bookworm
Foto: © Véronique

Service

De verzendkosten zijn niet veel duurder dan de pakketpost in Nederland. Op het moment van schrijven bedraagt het £ 8,50. En je kunt eenvoudig betalen met Paypal of creditcard. Houd alleen rekening een bezorgtijd van minstens een week.

Tijdens mijn verzendproces ging er iets mis bij Royal Mail. Jen van Miss Bohemia nam direct contact met me op dat het pakketje vertraging had opgelopen doordat het retour aan haar was gestuurd. Voor de overlast had ze een extra print toegevoegd. Dat noem ik nog eens service.

Ik hoop dan ook dat de Brexit gunstig uit gaat vallen voor kleine ondernemers als Miss Bohemia, want die toffe bookish producten zijn te leuk om niet aan te schaffen.

Miss Bohemia ketting Bookworm
Foto: © Véronique

Geef een reactie