Blossom Books must-haves voor 2017

Blossom Books heeft deze maand weer nieuwe bookish goodies uitgebracht. Voor wie het nog niet wist, in dit blog staan de nieuwste must-haves voor 2017.

Etui

Eerder brachten ze al de erg leuke en vooral originele Book Jars uit. Nu zijn er de etuis.

Persoonlijk vind ik de kleinste varianten erg schattig. Deze zijn 9 x 10 cm. Eén van de twee ga ik binnenkort zeker aanschaffen. Nu alleen nog de keuze maken. Ga ik voor diegene met de tekst ‘Book money‘ (€ 4,50)…

Blossom Books etui 'Book money'

Bron: www.spreadthebooklove.nl

… of wordt het toch het portemonneetje met de tekst ‘So many books, so little money‘ (€ 4,50)?

Blossom Books etui 'So many books'

Bron: www.spreadthebooklove.nl

Er is ook een medium size etui met daarop de tekst ‘I’d rather be reading‘ (€ 7,50). Dit tasje met de afmeting 16 x 21 cm is geschikt voor een notitieboekje, e-reader of een kleine pocket. Op deze manier zijn ze beschermd tegen krassen.

Bron: www.spreadthebooklove.nl

In het grootste formaat met de tekst ‘Books are portable magic‘ (€ 12,50) past een normaal formaat boek of iPad. Ook deze artikelen zijn dan tijdens de reis beschermd tegen beschadigingen. Altijd fijn.

Blossom Books etui 'Books are portable magic'

Bron: www.spreadthebooklove.nl

Linnen tas

Zo zijn er ook weer nieuwe linnen tassen aan de collectie toegevoegd. Altijd handig om er eentje bij je te hebben. Zelf heb ik altijd een linnen tas in mijn handtas en rugzak.

Met een leuke, toepasselijke quote kun je een statement maken. Wie weet kom je er zelfs door in gesprek met een onbekende die ook een boekenliefhebber blijkt te zijn.

Ook is zo’n linnen tas te gebruiken als ‘inpakpapier’. Origineel en milieuvriendelijk en een leuk extraatje bij het boek.

Een van de linnen tassen is ‘bib-li-o-phile: a person who loves books‘ (€ 4,50).

Blossom Books bag 'bibliophile'

Bron: www.spreadthebooklove.nl

Een tweede linnen tas bevat de quote ‘Allergic to reality‘ (€ 4,50).

Blossom Books bag 'Allergic'

Bron: www.spreadthebooklove.nl

De derde tas is van een wat zwaardere kwaliteit en heeft een netjes afgewerkte bodem. Hij is dan ook net wat duurder (€ 7,50), maar nog altijd aantrekkelijk geprijsd. Deze tas heeft als opdruk ‘My bookshelf brings all the boys to the yard‘.

Blossom Books bag 'My bookshelf'

Bron: www.spreadthebooklove.nl

Bookstagram Cards

Als je op Instagram zit, kan het je bijna niet ontgaan zijn dat er zoiets is als een ‘bookstagram’ community. Boekenliefhebbers van over de hele wereld die hun liefde voor boeken met elkaar delen door middel van boekenfoto’s voorzien van onderschriften. Die onderschriften zou je weg kunnen laten door gebruik te maken van de Bookstagram Cards (€ 13,50). Bijvoorbeeld met de tekst ‘currently reading’ of ‘cannot stop reading’. Deze doos met 38 kaarten is vorige maand gelanceerd en de verschillende kaartjes zie ik al regelmatig voorbij komen op Instagram. Ken jij een bookstagrammer of ben je er zelf een? Dan is dit een zeer leuke prop-aanvulling voor de Instagram-foto’s.

Blossom Books Bookstagram Cards

Bron: www.spreadthebooklove.nl

Verkrijgbaar

Bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij diverse boekhandels in het land. Natuurlijk ook te bestellen via de webshop van Blossom Books zelf: www.spreadthebooklove.nl.

3 comments

    • Redactie V says:

      Hallo Blossom Books, deze heb ik inderdaad over het hoofd gezien en heb ik bij deze alsnog toegevoegd aan mijn blogpost. Dank je wel voor de aanvulling. Groeten van Véronique

Geef een antwoord