Book Jar: dé boekenspaarpot

Vers van de pers: de Book Jar! Oftewel de boekenspaarpot van uitgeverij Blossom Books. De afgelopen week druppelden ze al binnen bij boekhandels verspreid door het hele land. En ook ik mag me de trotse eigenaresse noemen van een heuse Book Jar.

Origineel en multifunctioneel

Ik vind de Book Jar origineel. Ze zijn leuk om te geven of te krijgen, zowel zonder als met zelf toegevoegde inhoud. En voor de prijs hoef je het niet te laten: € 4,99 per stuk. Er zijn 4 verschillende teksten beschikbaar:

 • Book Money #1

  Book Jar Book Money #1

  Bron: www.spreadthebooklove.nl

 • Book Money #2

  Book Jar Book Money #2

  Bron: www.spreadthebooklove.nl

 • Personal Library Fund

  Book Jar Personal Library Fund

  Bron: www.spreadthebooklove.nl

 • The Book Jar: Read this Book next

  Book Jar Read this book next

  Bron: www.spreadthebooklove.nl

Je kunt ‘m gebruiken als traditionele spaarpot en zo sparen voor een nieuw boek. En je zult zien dat wanneer de pot in het zicht staat, je een stuk sneller dat boek bij elkaar gespaard hebt. Ook kun je ‘m ook gebruiken als een TBR-pot (to-be-read), oftewel een pot vol briefjes voorzien van boektitels. Op deze manier kies je steeds blindelings een volgend boek uit om te lezen. Of je kunt de pot zonder deksel als pennenhouder gebruiken of als bewaarpot voor allerhande prullaria. De keuze is reuze…

De glazen potten zien er stijlvol uit en matchen met ieder soort boekenkast, van klassiek tot modern. En ook bij een kleurrijke boekenplank misstaat de spaarpot niet.

Book Jar gevuld met buttons

Foto: © Véronique

Verkrijgbaar

Ben je deze potten nog niet in jouw boekwinkel tegen gekomen? Ze zijn ook verkrijgbaar in de webshop van Blossom Books: www.spreadthebooklove.nl. En wees gewaarschuwd: op deze webshop staan nog veel meer praktische bookish cadeautjes die erg leuk geprijsd zijn.

 

Geef een antwoord