Webshop Booklove Specialty Shop

Op zoek naar originele Bookish Lifestyle producten van Nederlandse bodem? Check dan vooral de website van Booklove Specialty Shop. Alle producten zijn ontworpen door boekenliefhebber en grafisch ontwerper Caithlin Bergman. Wat betreft de producten moet je denken aan boekenleggers, mokken, linnen tassen, kussenhoezen en posters.

Valentijn Booklove Specialty Box

Via Instagram kwam ik deze webshop begin van het jaar op het spoor. En precies op het goede moment, want speciaal voor Valentijnsdag had ze een boekenbox – de Valentijn Booklove Specialty Box – in het leven geroepen. Deze zou allemaal producten gaan bevatten uit de nieuwe, nog niet bekend gemaakte collectie. Nieuwsgierig als ik was, heb ik zo’n Valentijnsbox besteld. En wat ben ik blij dat ik ‘m besteld heb. De items zijn stuk voor stuk erg leuk, vrolijk en praktisch. De doos bevat een mok, 2 valentijnskaarten, 3 boekenleggers, een sleutelhanger, spiegeltje en een verjaardagskalender. Ik hoop dan ook dat er vaker zo’n verrassingsdoos uitgebracht gaat worden.

Booklove Specialty Shop Valentijnsbox

Foto: © Véronique

Inhoud Valentijnsbox

Booklove Specialty Shop Mok Currently Dating

Foto: © Véronique

De tekst op de mok (€ 9,95) is geweldig: ‘Currently dating a really good book‘. Naast het feit dat een mok altijd handig is, is deze ook super om te gebruiken voor bookstagram-foto’s. (Voor de mensen die geen Instagram hebben of kennen: Bookstagram is een community binnen Instagram die via veelal aan de hand van creatieve boekenfoto’s laat weten wat ze aan het lezen zijn, hebben gelezen of gaan lezen). Deze mok is dan ook ideaal als foto-attribuut.

BookLove Specialty Shop Valentijnskaarten

Foto: © Véronique

Deze 2 kaarten (€ 2,85 per stuk) had ik als Valentijnskaart kunnen gebruiken, maar ik vind ze zo leuk dat ik ze heb gehouden. Let vooral ook eens op het confetti-detail. Er zitten kleine boekjes tussen. Hoe schattig is dat? Dat noem ik nu nog eens oog voor detail. Maar jij kunt de kaarten natuurlijk wel gewoon gebruiken voor je grote liefde of beste vriend(in).

Booklove Specialty Shop Boekenleggers Booklovers

Foto: © Véronique

In de doos zaten ook 3 boekenleggers (€ 4,85 per set of € 1,95 per stuk). Ze zijn goed stevig en wat een frisse kleurtjes zeg. Krijg nu al helemaal zin in de lente. Ook hier is weer oog voor detail. De voor- en achterzijde zijn dus de voor- en achterzijde van het karakter op de boekenlegger. En er is niet alleen aan de dames gedacht, maar er is ook een mannelijk karakter. Helemaal top.

Nog meer unboxing

De verrassingsbox is nog steeds niet leeg. Om in het Valentijnsthema te blijven is er een roze/rode sleutelhanger (€ 1,95) met de tekst ‘I fall in love with books’ . Absoluut waar. Ik denk dat ik deze aan een tas ga hangen ipv een sleutelbos die in diezelfde tas verdwijnt en dus niet meer zichtbaar zal zijn. Het rode spiegeltje (€ 3,45) met Alice in Wonderland tekst is ook weer erg praktisch. Er is altijd wel een reden om een spiegeltje bij de hand te hebben.

Booklove Specialty Shop Sleutelhanger en Spiegeltje

Foto: © Véronique

En dan is er nog mijn persoonlijke favoriet: een echte bookish verjaardagskalender (€ 11,95). Ik heb ‘m direct in gebruik genomen. Iedere maand toont een ander dier, half verscholen achter een boek, met een boekachtige kreet. Bijvoorbeeld ‘I can bearly stop reading’ met hoe kan het ook anders een beer. Ook erg leuk om cadeau te geven en je eigen verjaardag er alvast op te noteren.

Booklove Specialty Shop Kalender

Foto: © Véronique

Webshop

Al deze producten en nog veel meer zijn op de webshop van Booklove Speciality Shop te vinden. De eerdere collectie is onder andere gerelateerd aan Galaxy, Harry Potter en The Hunger Games. Het zijn allemaal kwalitatief goede en aangenaam geprijsde producten, vlot verzonden en een fijn contact met de eigenaresse Caithlin.

En nee, ik wordt niet betaald om reclame voor deze webshop te maken. Ik ben zó te spreken over alle producten, de prijs én de service dat ik deze het vermelden waard vind op mijn blog. En wat betreft die goede service: ik had Caithlin op Instagram laten weten dat ik de kalenderdieren zo leuk vond en vroeg of wij in de toekomst meer producten met deze dieren konden verwachten. Als reactie kreeg ik terug dat ze wel een ‘mug-on-demand’ (€ 9,95) voor de koala wilde laten maken. Dat noem ik nog eens service! Natuurlijk heb ik die mok besteld, net als die Harry Potter chocolademelk mok (€ 9,95) die maar in mijn hoofd bleef rondzingen. En nu las ik op Instagram dat ze  het concept “mug-on-demand” binnenkort in de shop wil introduceren. Erg leuk toch?

Booklove Specialty Shop Mok Koala

Foto: © Véronique

Ik laat jullie nu snel naar de webshop gaan en je eigen mening vormen. En zelf ga ik genieten van een overheerlijke mok warme chocolademelk uit een van mijn bookish mokken: ‘Accio Chocolate Milk!’

Booklove Specialty Shop Mok Accio Chocolate Milk

Foto: © Véronique

Geef een reactie