Webshop What’s in a bag

Vandaag kwam ik op internet de webshop ‘What’s in a bag’ tegen. En wat een leuke en originele Bookish producten heeft de winkel in de collectie zeg. Ik ben zo enthousiast dat ik daarom deze week aandacht wil besteden aan deze bijzonder leuke boekgerelateerde cadeaus. De winkel bevindt zich trouwens in Haarlem, maar je kunt de items natuurlijk altijd online bestellen. Dit kwam ik zoal tegen:

Voor de reiziger

 

Paspoorthoes Mysterie

Bron: www.whatsinabag.nl

Paspoorthoes Romance

Bron: www.whatsinabag.nl

Of het nu een weekendje weg betreft of een complete rondreis; met een van deze paspoorthoezen a Novel-Mystery en a Novel-Romance (€ 10,50 per stuk) van Monkey Business ga je helemaal in Bookish style op reis. De mysterie-editie voor hem en de romantische versie voor haar. Deze ‘paperback’ hoes bevat zelfs een extra opbergvakje.

 

Zakelijk

Ook aan kantoorbenodigdheden geen gebrek. De verschillende laptop- en tablethoezen zijn behalve functioneel ook erg Bookish Lifestyle. Zo kun je je tablet retro verpakken in matrix papier (Mighty Tablet Case Dot Matrix – € 15,95) of ruitjespapier (Mighty Tablet Case Graphic paper – € 15,95). Of wat dacht je ervan om je 13″ laptop past in een krantenverpakking te beschermen (Mighty Laptop Case Newspaper 13” – € 19,95). Met bijpassende krantenportemonnee (Mighty Wallet Newspaper – € 12,95).

Mijn persoonlijke favoriet: de dossiermap (Mighty Tablet Case 101 – € 15,95)

Tablethoes dossiermap

Bron: www.whatsinabag.nl

Dagboeken

Dagboek Alice in Wonderland (€ 15,95) ziet er van buiten prachtig uit met als foto de knipkunst van artiest Su Blackwell. De blanke pagina’s binnenin bevatten allemaal een getekende Alice die mee lijkt te lezen met wat jij opschrijft. Volgens de omschrijving is het een dagboek, maar natuurlijk ook te gebruiken als notitieboek.

Dagboek Alice in Wonderland

Bron: www.whatsinabag.nl

Met het dagboek A-Jane-a-Day (€ 18,95) kun je vijf jaar vooruit. Iedere pagina is 1 dag van het jaar en begint met een quote uit een van de romans van Jane Austen. Verder bestaat elke bladzijde uit 5 alinea’s. Iedere alinea staat voor een jaar en daar vat je de dag van dit jaar samen in één enkele zin. Zo kun je ieder jaar opnieuw lezen wat je het voorgaande jaar of jaren hebt meegemaakt op diezelfde datum. Wat een vondst. De kaft ziet er schitterend uit en zal op een klassieke boekenplank niet misstaan.

Dagboek A-Jane-a-Day

Bron: www.whatsinabag.nl

Kleurboeken

Deze  week zijn er drie klassieke kleurboeken toegevoegd aan de collectie: Jane Austen, Romeo & Julia en Wuthering Heights (€ 17,95 per stuk).

Kleurboek Romeo & Julia

Bron: www.whatsinabag.nl

Nog meer Jane Austen

Zoals in een eerder blogpost al is vermeld, wordt er dit jaar duidelijk aandacht geschonken aan Jane Austen. What’s in a bag biedt ook verschillende Jane Austen gerelateerde producten aan. Bijvoorbeeld dit schattige adresboekje (€ 13,50) met klassieke uitstraling. En bij iedere letter in het boekje een quote uit een van de romans en voorzien van mooie illustraties.

Adresboek Jane Austen

Bron: www.whatsinabag.nl

 

Verder zijn er nog een 160-pagina’s tellend notitieboek (€ 12,50). En het schattige boekje What would Jane do? (€ 11,95). Jane Austen wist in iedere situatie altijd precies wat ze moest zeggen. Blader eens door het boekje, van al die geestige Engelstalige opmerkingen ga je breeduit glimlachen.

En dan is er nog Postcards from the Desk of Jane (€ 22,95). Een doos met 100 mooi geïllustreerde wenskaarten. Zo mooi dat ik ze wel zou willen inlijsten in plaats van versturen. Gelukkig kan beiden! De doos  bevat namelijk van iedere kaart 4 exemplaren (25 verschillende in totaal). En mocht de doos uiteindelijk leeg zijn, dan heb je nog een mooie bewaardoos voor op je bureau of in de kast.

Postcards van Jane Austen

Bron: www.whatsinabag.nl

Ik zou zeggen: houd deze winkel en website vooral in de gaten, want Natascha van What’s in a bag heeft een goede neus voor originele producten. En zo nu en dan zit er iets tussen wat helemaal Bookish Lifestyle is.

Geef een reactie