10 Bookish Valentijnskaarten op een rijtje

Een kaartje sturen kan natuurlijk altijd, maar hoe leuk is het om op Valentijnsdag stil te staan bij jouw eigen boekenworm-geliefde. Zoeken naar de ultieme boekenkaart is niet nodig. Bookish Lifestyle zet de 10 beste bookish Valentijnskaarten voor je op een rijtje.

Je hebt nog een dikke week de tijd om het ultieme kaartje in Nederland of Engeland te bestellen. Mocht je nu echt last-minute zijn, dan heb ik een gratis download tip voor je. En ook aan de mensen die anti-Valentijnsdag zijn is gedacht.

Nederlandse bookish Valentijnskaarten

Met de tekst ‘You are my favorite non-fictional character’ en ‘I hope our story never ends’ heb je de perfecte Valentijnskaart te pakken. De tekst is overduidelijk Bookish. En heb je de kleine boekjes op de kaarten al ontdekt? Per stuk mét envelop kosten deze enkele kaartjes € 2,85, maar je kunt ze ook als set van 2 bestellen voor € 5,15. Te verkrijgen bij de Booklove Speciality Shop.

Valentijnskaarten Booklove Specialty Shop

Valentijnskaarten Booklove Specialty Shop (€ 2,85 per stuk)
Foto: © Veronique

Deze liefdevolle boekenkaart (€ 2,50) is een van de vele boekenkaarten die te vinden is op www.kaartfanaat.nl. De kaart is dubbelzijdig, dus voldoende ruimte voor je liefdesverklaring.

Wenskaart

Wenskaart – Love (€ 2,50)
Bron: www.kaartfanaat.nl

Dan heb ik nog een op en top Bookish Lifestyle download voor je gevonden. Dit is toch wel dé ultieme liefdes-quote voor iedere Harry Potter-fan! En hoe schattig is het uiltje? Met deze download van www.harrypotterparty.nl print je je eigen Valentijnskaartje.

harry-potter-party-printable-valentijn-kaart

Bron: www.harrypotterparty.nl

Engelse bookish Valentijnskaarten

Een van de meest romantische verhalen allertijden is toch wel Pride and Prejudice. Wie heeft er nu geen zwak voor Mr. Darcy? En daarom deze perfecte Valentijnskaarten uit de Engelse Jane Austen-webshop.

Valentine's Day postcard Mr Darcy

Mr Darcy Valentine’s Day Card (€ 3,41) 
Bron: www.janeausten.co.uk

Postcard Mr Darcy Miss Bennett

‘Mr. Darcy Loves Miss Bennet’ (€ 3,41)
Bron: www.janeausten.co.uk

Postcard Mr Darcy en Miss Bennett

‘Mr. Collins Loves Miss Bennet’ (€ 3,41)
Bron: www.janeausten.co.uk

En vergeet ook niet dat andere ultieme liefdesverhaal: Romeo en Julia. Voor € 2,82 is deze kaart met quote van jou. Verkrijgbaar bij The Literary Gift Company.

romeo-and-juliet-quote-card

Romeo and Juliet Quote Card (€ 2,82)
The Literary Gift Company

Ook de Engelse webshop Literary Emporium heeft verschillende Valentijnskaarten met quotes. Deze zijn stuk voor stuk Bookish Lifestyle-waardig. Hieronder toon ik twee van mijn persoonlijke favorieten, maar er zijn er meer te vinden in de webshop.

Valentijnskaart Shakespeare

Quote van William Shakespeare (£ 2,50)
Bron: www.literaryemporium.co.uk

Dickens Valentines Card

Dickens Valentines Card (£ 2,50)
Bron: www.literaryemporium.co.uk

Anti-Valentijn

Mocht je nu absoluut niets met het hele Valentijnsdag-gebeuren hebben, dan heb ik ook voor jou een geweldige tip! Stuur dan een van de 13 Engelse wraakgedichten uit ‘Thirteen Poems of Revenge‘ (€ 5,58). Er zijn gedichten voor dat vriendje dat zich als een rotzak gedraagt, die baas die jou ontslagen heeft en voor die onbekende die met zijn/haar auto op jouw parkeerplek staat. De wraakgedichten zijn geschreven met een hoop Engelse humor en een vleugje boosaardigheid. Hier loopt zelfs de grootste anti-Valentijn wel voor warm.

Thirteen poems of revenge

Thirteen Poems of Revenge (€ 5,58)
Bron: www.theliterarygiftcompany.co.uk

Cadeaus voor Valentijnsdag

Mocht je naast het Valentijnskaartje ook nog op zoek zijn naar een cadeautje, kijk dan eens op mijn blogpost van vorig jaar: Ideeën voor een Bookish Valentijnsdag.
En ook mijn Pinterest-pagina ‘Bookish Valentine’ brengt je vast op ideeën voor het perfecte cadeautje voor jouw eigen lieve boekenworm.

Boekensteun balkonscene Romeo & Julia

Boekensteun Romeo en Julia (€ 11,23)
Bron: www.theliterarygiftcompany.com

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord