Snijplank Romeo & Julienne

Bron: www.gadgethouse.nl

Bron: www.gadgethouse.nl

De snijplank Romeo en Julienne van Fred heb ik geruime tijd geleden aangeschaft. En omdat deze zo goed past bij mijn Bookish Lifestyle wil ik jullie deze vondst niet onthouden.

Deze originele snijplank heeft de vorm van een boek, is gemaakt van hard hout en meet 17 bij 24 cm. Erg leuk om op een opvallende plek in de keuken te bewaren. Wat mij betreft weer een praktisch Bookish Lifestyle product. En eentje die je huis niet direct overdreven zichtbaar in een museum verandert.

 

Tevens een origineel cadeau voor die kook(boeken)fan in je omgeving. Door er een bos wortelen (of andere groente) bij te geven, heb je direct een origineel cadeau te pakken. Want met zo’n knipoog naar de titel van de snijplank kun je niet achterblijven met dat verse extraatje en kan de ontvang(st)er zijn/haar groente voortaan julienne snijden.

Verkrijgbaar

Via internet wordt hij veelvuldig aangeboden. Ik zag dat de snijplank bijvoorbeeld bij Gadgethouse.nl  inclusief verzendkosten (€ 18,90) nog steeds goedkoper te verkrijgen is dan bij bol.com (€19,95).

Houten snijplank Romeo en Julienne

Foto: Véronique (cc-by-sa)

Geef een antwoord