De gele zomer van Bookish Lifestyle

De astronomische zomer is begonnen. Bij zomer denk ik aan de kleur geel. In dit blog dan ook aandacht voor bijzondere bookish producten in deze zomerse kleur. Ben jij al in zomerstemming?

Potloodgeel

Mocht het, zoals vandaag, toch een wat koudere zomerdag zijn, dan trek je gewoon deze potloodgele sokken aan (€ 9,09 – The Literary Gift Company). Warme voeten en een zomers kleurtje om je dag en je humeur op te fleuren.

Pencil Socks

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Wat dacht je van deze vrolijke bibliotheekkaart-sokken (€ 11,32 The Literary Gift Company) van het merk Out of Print? Met enige regelmaat geniet ik van deze cuties 🙂

Out of print sokken

Foto: © Véronique

Badeendjes geel

Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat de warmere dagen er weer aankomen. Daarom mag dit gele badeendje (€ 4,49 – The Literary Gift Company) natuurlijk niet ontbreken in je (zwem)bad. Stiekem heb ik het eendje al de naam Alfred Jodocus Kwak gegeven… ‘Spetter, spieter, spater, lekker in het water. Ga maar vast naar huis, ik kom een druppel later.

Literary rubber duck

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Pinnig geel

Anne of Green Gables is een van mijn favoriete klassieke verhalen. Mijn spijkerjasje fleur ik dan ook regelmatig op met deze vrolijke gele pin (€ 12,50 – The Literary Gift Company). Zo nu en dan blijkt de pin ook het begin van een spontaan gesprek.

Pin Anne of Green Gables

Foto: © Véronique

Zomersgeel straatbeeld

Voor een picknick in het park neem je natuurlijk deze gele bibliotheekkaart-tas mee (€ 17,01 – The Literary Gift Company). Omdat het een katoenen tas is, kun je waarschijnlijk met een kledingstift de kaartentas invullen met je favoriete boeken.

Library card tote bag

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Zonnebloemgeel

Is het niet door de gele kleur, dan brengt de titel je wel naar zomerse plekken. Begin de zomerse dag goed met de Penguin Books mok ‘Country Life’ (€ 10,23 – The Literary Gift Company). Natuurlijk met een zomers leesboek erbij, misschien zelfs wel eentje die zich op het platteland afspeelt.

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Gele kaart

Met deze set van 20 kaarten (Literary notes € 13,64 – The Literary Gift Company) krijg je meteen het vakantiegevoel. Leuk om hiermee je interieur in zomerse sferen te brengen in een kaartenrek of fotolijstje. Daarnaast is het zeker zo leuk om deze kaartjes te sturen aan iemand die met vakantie gaat. Of vanaf je vakantiebestemming te versturen aan familie en vrienden.

Literary postcardnotes

Foto: © Véronique

Tenslotte: geniet met volle teugen van ieder zonnestraaltje de komende weken, want over 93 dagen breekt de herfst alweer aan.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord