De ultieme bookish verjaardagskaart

Bookish Lifestyle bestaat deze maand 4 jaar en dat vieren we met een blog over verjaardagspost in een bookish tintje. De afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar dit soort kaarten en nu is het tijd om ze op een rijtje te zetten.

Een kaart met boekenthema is al snel een feestje voor mij, maar het kan dus nog feestelijker… Met de voorgedrukte tekst ‘birthday’ erop. Het was even zoeken, maar er zijn zeer zeker bookish verjaardagskaarten te vinden.

Voor de introvert

Het leuke van deze verjaardagskaart van Miss Bohemia is dat het in 4 variaties beschikbaar is. Het haar van het figuur is zelf te kiezen en dus behoorlijk te personaliseren.

Miss Bohemia verjaardagskaart Reading
Foto: © Véronique

Voor het feestbeest

Een mooie klassieke kaart van Miss Bohemia die ieder bookish feestbeest zal kunnen waarderen.

Miss Bohemia kaart Gatsby
Foto: © Véronique

Voor de persoonlijke noot

Op deze Alice in Wonderland kaart van Miss Bohemia kun je de naam van de jarige laten afdrukken. Leuk voor een boekenliefhebber, helemaal te gek voor een echte Alice in Wonderland fan.

Birthday Card personalized  wonderland
Bron: www.missbohemia.com

Voor de romanticus

Miss Bohemia heeft ook 2 kaarten met quotes van Jane Austen verwerkt tot heuse verjaardagskaarten: No enjoyment like reading en Run mad as often as you choose.

In plaats van een quote van Jane Austen, kun je de romanticus natuurlijk ook een kaart van Mr Darcy (de Colin Firth look-a-like) sturen.

Birthday card Jane Austen
Bron: www.janeausten.co.uk

In mijn collectie heb ik nog enkele andere verjaardagskaarten, maar die zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Dat is dan ook de reden waarom ik die verder niet behandel in deze blogpost. Wel goed om te weten dat je op Etsy meer dan genoeg verjaardagskaarten kunt vinden met de zoekwoorden ‘boek verjaardagskaart‘. Zeker als je filtert op Europa.

Ik zou zeggen: HAPPY BIRTHDAY

Selectie Birthday Cards
Foto: © Véronique

One comment

Geef een antwoord