PublikumArt, verrassend stoer

PublikumArt is een niet alledaags bookish merk. Verrassend stoer en met een lichte twist. Al een poosje houd ik dit merk in de gaten en sinds kort ben ik in het bezit van enkele van deze toffe producten.

PublikumArt

Vanwege het stoere, niet alledaagse karakter van de producten ben ik fan van PublikumArt. Zelfs zoete sprookjes als Het lelijke eendje of Assepoester hebben een volwassen look gekregen. Erg verrassend!

PublikumArt Cinderella
Foto: © Véronique

Zeer tof vind ik de notitieboeken en -boekjes. De cover heeft een stoere literaire look en als twist heeft elke pagina heeft een kleine afbeelding van één van de andere producten. En ook de binnenzijde van de kaft zit vol met literaire teksten.

Publikumart_notitieboekje
Foto: © Véronique

De kaarsen in glas zien er eveneens aantrekkelijk uit. Alleen had van mij de sterke geur achterwege mogen blijven. Wat heeft Sherlock Holmes met vanille, dat de kaars daar naar moet ruiken? Wel een mooi glas, hier kun je ook nog van genieten als de kaars helemaal opgebrand is.

Foto: © Véronique
Foto: © Véronique

Naast notitieboeken, kaarsen en etuis kun je de PublikumArt prints ook aantreffen op mokken, tassen en t-shirts.

Waar te vinden

De website van PublikumArt is offline, ik heb geen idee of dat tijdelijk of definitief is. Ook op de eigen social media-kanalen is het stil. Daarom zou ik zeggen, wacht niet te lang met aanschaffen als je dit ook te gekke producten vindt. Hieronder enkele (web)adressen waar ik dit merk heb gevonden.

Notitieboeken zijn te vinden bij The Literary Gift Company. Bij BookDepository, Bol.com en Amazon kun je ook nog mokken, kaarsen, tassen en t-shirts met deze stoere looks aantreffen.

Publikum Shakespeare
Foto: © Véronique

En mocht je ooit in Skopje, Noord-Macedonië komen, bij ‘Ikona Bookstores‘ vind je diverse PublikumArt producten. Omgerekend naar de euro had ik deze items daar voor een appel en een ei.

Geef een antwoord