Lente giveaway voor blog abonnees

Vandaag is officieel de lente begonnen. En om dat te vieren verloot Bookish Lifestyle onder haar bestaande én nieuwe abonnees 1 Doodle Kussensloop. Dus schrijf je nu in! Meedoen kan tot en met 31 maart 2017. Begin april wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt.

UPDATE

…De winnaar/winnares van de de lente giveaway is bekend! Van harte proficiat…. Kim! De prijs komt snel jouw kant op.

(en met speciale dank aan notaris Johan Oomen die toezag op een eerlijke trekking).

Lente giveaway winnaar

Foto: © Véronique

De Prijs

Doodle kussensloop

Foto: © Véronique

Het bijzondere aan deze kussensloop is dat je op deze sloop kunt tekenen en schrijven met bijgeleverde speciale stiften. En na een wasbeurt kun je weer met een schone lei beginnen. Doodle-Wash-Repeat!

Leuk om je partner, kinderen of gasten voor het slapen gaan te verrassen met een leuke quote of tekening. Of om als “beschreven” cadeau voor een house-warming, bruiloft of verjaardag te geven. Natuurlijk mag je ‘m ook zelf houden als je de gelukkige winnaar/winnares bent.

En had ik al gezegd dat er zich nog een geheim geprint tekstvakje aan de binnenkant van de kussensloop bevindt. Hier kun je nog een extra geheime boodschap kwijt.

Doodle stitch pillowcase

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Voorwaarden

  1. Je moet als abonnee van Bookish Lifestyle geregistreerd staan op 31 maart 2017 (23.59 uur).
  2. Je moet woonachtig zijn in Nederland of België.

Let op: wanneer je je abonneert op de nieuwsbrief, ontvang je nog een mail ter bevestiging. Check je mailbox en klik op ‘activeren’ in de e-mail om de inschrijving te starten.
ps Het kan enkele minuten duren voor de bevestigingsmail binnen komt en ook is het mogelijk dat deze in je spambox terecht komt. Wees daar alert op.

Veel geluk iedereen!

Doodle kussensloop

Foto: © Véronique

One comment

Geef een antwoord