Animatiefilm Tabook

Poster van animatie Tabook

Bron: www.studiopupil.com

Deze tip mag ik jullie echt niet onthouden, ga naar de film Bridget Jones’s Baby in de Pathé bioscoop en let dan vooral op de Bookish Lifestyle animatiefilm vooraf.

Tabook

De animatie Tabook (in het Nederlands Taboek) is geselecteerd als een van de vier films uit 28 inzendingen. Deze Ultrakort animatiefilms, van maximaal twee minuten, worden vertoond in het voorprogramma van grote speelfilmreleases in de Pathé theaters. Tabook is het voorprogramma van Bridget Jones 3 geworden.

De regie en scenario zijn van de hand van Dario van Vree en de productie was in handen van Tünde Vollenbroek (Studio Pupil U.A.).

Samenvatting van de animatie: “De 19-jarige Gwen laat zich snel meeslepen door de boeken die ze in de boekenwinkel vindt. Dit levert haar afkeurende blikken op van de andere klanten, helemaal wanneer ze op ‘The Art of Bondage’ stuit. Kiest Gwen voor haar diepste verlangens of laat ze zich beteugelen door haar gêne?”

Nederlands Film Festival

Geen fan van Bridget Jones? De animatie Tabook is ook te zien op het Nederlands Film Festival 2016 in Utrecht. Komende week nog op woensdag 28 september om 12.30 uur (Weg van de kerk). Voor meer informatie: https://www.filmfestival.nl/publiek/films/ultrakort-tabook

Hierbij alvast een voorproefje:

Bron video: www.studiopupil.com

Geef een antwoord