Webshop A Bookish Flickering

Sinds ik een keer in een boekbox een zakje thee van het merk A Bookish Flickering heb ontvangen, ben ik dit Nederlandse merk op social media gaan volgen. En laatst heb ik mijn eerste bestelling geplaatst.

ABF spoiler card
Foto: © Véronique

In november had ik voor mezelf eindelijk een goed excuus om bij deze webshop te bestellen. Namelijk de december box ‘Christmas in the Wizarding World’. Met daarin 3 kaarsen, 2 theesoorten en 1 tot 3 bookish items. Allemaal in Harry Potter thema.

Uitpakken van de kerstbox

Begin december kwam de ‘Christmas in the Wizarding World’ box binnen. Ik ben persoonlijk erg te spreken over deze box. Alle producten zien er goed uit. Zo zitten de kaarsen in echte glazen potjes, de gouden deksels geven het een luxeuze uitstraling en de thee zit in zakjes met venster. Allemaal voorzien van mooie labels.

ABF christmas box
Foto: © Véronique

A Bookish Flickering thee

De twee theesoorten die in de Christmas box zitten zijn:

‘Wizarding Wonderland’, een zwarte thee met sinaasappelschil, kruidnagel, anijs en kaneel. Hierdoor is het echt een winterse kerstthee. Lekker voor op een koude dag terwijl je binnen onder een dekentje een boek leest met dat magische kopje thee.

‘Wizard Crackers’ is een kruidenthee met hibiscus, appel, moringa, sinaasappel, kaneel, rozenbottel, rozenknopjes, citroengras, vlierbes en amandel. Dat klinkt als een verkwikkende thee, vind je niet? De thee kleurt zelfs een heel klein beetje roze door de rozenbottel en rozenknopjes.

ABF thee
Foto: © Véronique

A Bookish Flickering kaarsen

De drie kaarsen zijn qua titel helemaal in het magische kerstthema en tevens uniek, want ze zijn niet als losse producten verkrijgbaar in de webshop.

‘Molly’s Christmas Pudding’ kaars blijkt een erg zoete geurkaars te zijn. Die zal ik maar niet tijdens het kerstdiner zelf aansteken, misschien beter om deze later op de avond aan te steken. De kaars ‘Hagrid’s Christmas Tree’ met dennengeur heb ik nu al vast aangestoken om in de kerststemming te komen. Terwijl ik de sneeuw- en champagnegeur van de ‘Yule Ball’ kaars zeer waarschijnlijk bewaar voor Oudejaarsavond.

ABF kaarsen
Foto: © Véronique

Bookish items

Wat betreft de bookish producten uit de kerstbox daarmee heeft eigenaresse Manon voor mij precies de juiste items uitgekozen. Zo zijn daar de vier Hogwarts huiskaarten van Oktoberdots, een favoriet kaartenmerk van mij. De kerstige Niffler pin van Swish and Flick co is ook helmaal fantastisch. Als particulier bestel ik nooit buiten Europa vanwege de erg hoge verzendkosten. Geweldig dat je via zo’n box toch Amerikaanse bookish items in je bezit krijgt. Het derde en laatste item is een zelfgemaakte mini Molly Weasly trui met mijn eigen initiaal te zijn. Hoe leuk en zó persoonlijk!

ABF bookish items
Foto: © Véronique

Extra bookish bestelling

Ik kon het niet laten om bij het bestellen van de box ook nog 2 andere magische kaarsen (The Restricted Section en Forbidden Forest) en de set boekenleggers aan te schaffen. Mijn vriend houdt niet zo van geurkaarsen, maar The Restricted Section en Forbidden Forest mag ik zeker in zijn aanwezigheid branden. En die boekenleggers gaan jullie vast nog weleens voorbij zien komen op mijn Instagram account.

ABF boekenleggers
Foto: © Véronique

Conclusie

Wie van geuren en smaken houdt in combinatie met een bookish tintje is bij A Bookish Flickering aan het goede adres: geurkaarsen en koffie en thee met een smaakje zijn hier in verschillende varianten te vinden.

Zelf ben ik totaal voor het Harry Potter thema gegaan, maar weet dat er een grote verscheidenheid aan boekenthema’s aanwezig is. Zoals bijvoorbeeld Lord of the Rings, Jane Eyre, A Curse so Dark and Lonely, Six of Crows, Outlander en nog veel meer.

Houd vooral de social media kanalen en/of website van A Bookish Flickering in de gaten, want wie weet verschijnt er binnenkort wel een box in jouw favoriete thema. Wat mij betreft een aanrader als cadeaupakket bestaande uit een mooie combinatie van thee, kaarsen en enkele bookish items.

ABF spoiler card
Foto: © Véronique

Geef een reactie