Bookish goodies van Young & Awesome

Donderdag 3 november was ik op bezoek bij Uitgeverij Leopold in Amsterdam. Deze uitgeverij lanceerde in 2016 een nieuwe Young Adult-boekenlijn genaamd Young & Awesome. Ze zijn in oktober gestart met het uitgeven van vier YA-boeken en vier producten. En juist over die producten gaat dit blog.

Goodies van Y&A

De vier producten van Young & Awesome zijn; een canvas tas, een paar sokken, een reading journal en een pen. Deze items zijn bij de betere boekhandel verkrijgbaar. Erg leuke goodies, die niet alleen voor een jonger publiek geschikt zijn. Behalve dat het mijn favoriete (groenblauwe) kleur bevat en originele bookish quotes, is het ook nog eens van Hollandse bodem en niet te vergeten aantrekkelijk geprijsd.

Y&A canvastas

Bron: www.youngandawesome.nl

 

De linnen tas (€ 4,99) heeft de quote “Books make your life sparkle!”. Daar kun je niet anders dan vrolijk van worden, toch?

 

 

 

 

Y&A sokken

Bron: www.youngandawesome.nl

 

Op de zwarte sokken (€ 7,99) staat de tekst “Books let you travel without moving your feet”. Het betreft een one-size-fits-all (maat 36-40).

 

 

 

 

Y&A pen

Bron: www.youngandawesome.nl

 

Op de pen (€ 1,50) staat “Read, dream, fly”. En goed om te weten, de vulling in de pen kan ter zijner tijd vervangen worden, dus die pen kun je nog heel lang blijven (her)gebruiken 😉

 

 

 

 

Y&A My Reading Journal

Bron: www.youngandawesome.nl

 

En last but not least is in de mooie blauwgroene kleur en voorzien van gouden glitters “My reading Journal” (€ 9,99). Hierin kun je van alles noteren, van de boeken die je nog wilt gaan lezen tot zinnen die je gelezen hebt en zo mooi vindt, dat je ze niet wilt vergeten.
 

 

 

En waarom was ik bij de uitgeverij?

Nou, ik had via Celebrate Books een meet & greet met de Australische schrijfster Krystal Sutherland gewonnen. Zij schreef het mooie boek Sterrenstof (in het Engels: Our Chemical Hearts). Liefhebbers van Young Adult-boeken zullen van dit boek genieten en ontzettend meeleven met de hoofdpersonen Henri Page and Grace Town. En Krystal zelf? Zij is een ontzettend aardig persoon met veel humor en die alle tijd heeft voor haar fans.

Y&A meet&greet Krystal Sutherland

Foto: Véronique (cc-by-sa)

En ik…, ik ga genieten van mijn nieuwe Y&A goodies. (En ben nu al benieuwd met welke bookish producten Y&A de volgende keer gaat komen!)

Met Y&A sokken op de bank

Foto: Véronique (cc-by-sa)

Geef een antwoord