Show je boekenliefde met een van deze tassen

De zon schijnt! Tijd om je boek mee naar buiten te nemen. Lezen in het park, op een terrasje of een bankje in zon. Misschien zelfs wel aan het strand. Dan is het toch wel fijn je boek, flesje water enz. mee te kunnen nemen in een echte bookish tas. Bookish Lifestyle zet de leukste betaalbare tassen voor je op een rijtje.

Het Muizenhuis

Hoe origineel wil je het hebben? Deze schattige Sam en Julia linnen tas heb ik nog niet op straat ontdekt. Jij al wel? En voor € 2,50 kun je deze ‘Het Muizenhuis’ tas echt niet in de Muizenwinkel laten liggen.

Linnen tas Het Muizenhuis

Bron: www.muizenhuiswinkel.nl

Bib-li-o-phile: a person who loves books.

Met deze tas zichtbaar naast je, weet iedere voorbijganger dat hij/zij met een echte boekenwurm te maken heeft. Deze en nog 5 andere linnen tassen met bookish quotes zijn verkrijgbaar bij de webshop van Spread the booklove (€4,50 per stuk).

Linnen tas Bibliophile

Foto: © Véronique

How to Raccoonize a booklover

Ook met deze kunstige wasbeer met leesboek is de boeken-boodschap overduidelijk: ‘How to raccoonize a booklover’. Te vinden in de webshop van Booklove Specialty Shop (€ 6,-).

Linnen tas Raccoonize

Bron: bookloveshop.nl

Fiep Westendorp

De illustraties van Fiep Westendorp zijn ware pareltjes. Geweldig dat ze nu ook op linnen tassen te vinden zijn. Van de Fiepbus of het Meisje op de fiets kun je alleen maar vrolijk worden toch? Voor € 6,95 per stuk verkrijgbaar in de Fiep Westendorp webshop.

Linnen tas Fiep Westendorp

Bron: www.fiepwestendorpwebshop.nl

De Gorgels

Houd je niet zo van schoudertassen, dan is deze Gorgels gymtas mischien wel iets voor jou. Een statement op je rug en je handen zijn vrij. Verkrijgbaar in zwart en rood, € 6,99 per stuk in de De Gorgels webshop.

Gymtas De Gorgels

Foto: © Véronique

Beach deal

Lees je graag op een kleedje in het park of op het strand, dan neem je waarschijnlijk wel wat meer spulletjes mee dan alleen je boek en huissleutel. Deze beach deal van Spread the booklove (€ 15,-) is voor dit doel ideaal. Een grote tas waar je handdoek, zonnebrand en flesje water gemakkelijk in past. Een stoffen etui met daarop de quote ‘Books are portable magic’ om je boek tijdens de reis te beschermen tegen stoten en vlekken. En de magnetische boekenlegger ‘Allergic to reality’ houdt de pagina’s bij een vleugje wind in bedwang.

Gift set Beach deal

Bron: www.spreadthebooklove.nl

 

Ben benieuwd hoeveel van deze duurzame bookish tassen ik de komende maanden in het wild ga tegen komen. Voor nog meer bookish tassen kun je terecht op mijn Pinterest-pagina Bookish Bags. Mocht jij nog een originele tas ontdekken, laat het me dan vooral weten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord