Originele boekensteunen van Balvi

Hebben jullie de geweldig leuke boekensteunen van Balvi al gezien? Bookish Lifestyle is helemaal dol op ze. En met zijn zwart metalen kleur en de verschillende modellen is het ook een uiterst geschikt cadeau voor vaderdag (18 juni).

Het Spaanse Balvi heeft zes enkele boekensteunen op de markt gebracht. Door de kleur en eenvoud vindt ik ze er tijdloos uitzien, zo passen ze in ieder interieur. Ze zijn driedimensionaal en hebben namen als Don Quijote, Romeo & Juliet, The Library, The Bookshop, Le Chef en The Reader figuren. De boeksteunen hebben allemaal een antislip onderkant. In combinatie met het metaal zullen ze dus niet snel van hun plaats verschuiven.

De modellen

Het liefst had ik de hele collectie aangeschaft, maar zoveel ruimte heb ik helaas niet in mijn boekenkast. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de originele ‘The Library’ boekensteun.

Balvi bookend The Library

Foto: © Véronique

De overige modellen zijn:

Romeo & Juliet

Boekensteun balkonscene Romeo & Julia

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

The Reader

Balvi Bookenend The Reader

Bron: www.balvi.com

Don Quijote

Balvi Bookend Don Quijote

Bron: www.balvi.com

The Bookshop

Balvi Bookend Bookshop

Bron: www.balvi.com

Le Chef

Balvi Bookend Le Chef

Bron: www.balvi.com

 

Verkrijgbaar

Balvi verkoopt niet aan consumenten, maar wanneer je op het internet zoekt kom je ze al snel bij webshops tegen. De prijs varieert van € 12,50 tot € 13,95. Zelf heb ik ze gezien bij de boekhandel van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn inschatting is dan ook dat meerdere boekhandels ze in hun assortiment hebben. En vergeet niet eens bij een cadeaushop in jouw gemeente te kijken, grote kans dat die ook Balvi-producten verkopen.

BewarenBewaren

Geef een antwoord