Unboxing de BookNerd Giftbox

Webshop AnderWereld verkoopt maandelijkse boekboxen. Voor de eerste keer was er ook een box zonder boek, maar vol met boekgerelateerde cadeaus. Die kon ik natuurlijk niet weerstaan. Kijk je mee wat er in zat?

AnderWereld

AnderWereld, een webshop en tegenwoordig ook fysieke winkel in fantasyboeken, verkoopt maandelijks Mysterie boekboxen, met zowel nieuwe als tweedehands boeken. De tweedehands boekboxen worden zelfs gepersonaliseerd naar je genre-voorkeur en volgt er nog een mailtje met vragen, zodat je geen dubbel boek zult ontvangen. Verder verkopen ze ook veel bookish goodies, van sieraden tot mokken en thee.

En afgelopen maand boden ze een BookNerd Giftbox aan, die wat mij betreft voor herhaling vatbaar is. Ik houd namelijk van bookish surprise boxen, zowel met als zonder boeken. Het verrassingsaspect in combinatie met nieuwe producten en/of nieuwe merken vind ik altijd heel inspirerend. Zo ook deze box.

Maar laten we starten met de unboxing van dit winterse bookish pakket.

AnderWereld unboxing
Foto: © Véronique

Unboxing

Booksleeve van BooksArtLiberty
Met dit leuke patroon van boekenstapels en kopjes warme thee en koffie, kom ik helemaal in winterstemming. Deze sleeve zal veelvuldig in gebruik genomen worden. Ik heb al meerdere sleeves van BooksArtLiberty in mijn bezit, en zo leuk om te weten dat deze speciaal voor deze box is gemaakt.

AnderWereld Booksleeve BooksArtLiberty
Foto: © Véronique

Kussensloop van MarjanLetterd
Wat een passende bookish quote: “Home = where my books are” voor deze boekenworm. Zo’n torentje vol boeken aan mijn appartement zou ik trouwens ook wel willen 🙂 Ik zie trouwens dat ik de sloop had moeten strijken voordat ik ‘m op de foto zette. Sorry daarvoor.

AnderWereld kussensloop
Foto: © Véronique

Bookish buttons van The Duchess Reads
Van deze buttons word ik heel blij. De quotes zijn zo toepasselijk ook: “Reading season”, “Read books & be happy”, “A good book is always too short” en “Let’s stay home & read”. Wisten jullie dat ik al het hele jaar bookish kaarten en bookish buttons uit mijn collectie op mijn Instagram toon. Bij een enkele quote heb ik al een kaart in gedachten, dus deze buttons gaan jullie zeker tegen komen als je me op Instagram volgt.

AnderWereld buttons
Foto: © Véronique

Boeklint van The Duchess Reads
Mijn favoriete kleur is blauw, dus dat gaat helemaal goed komen met deze box én met dit winterse koningsblauwe boeklint. Naast buttons en kaarten show ik op Instagram ook graag de boekenleggers uit mijn collectie. Eens bedenken hoe ik deze op de foto ga zetten, voordat ik ‘m in gebruik neem.

AnderWereld boeklint
Foto: © Véronique

Waxmelt van The Duchess Reads
Een heerlijk geurende en blauw-groen gekleurde waxmelt. Ik moet nog even bekijken/uitzoeken hoe ik een waxmelt kan opwarmen zonder waxhouder, maar dat komt vast wel goed. Voor nu geniet ik van de heerlijke geur die het nu al verspreid. En ook helemaal in de kleur die ik mooi vind.

AnderWereld maxmelt
Foto: © Véronique

Thee van The Duchess Reads
Een zakje thee met de smaak van zwarte thee, chocolade aroma en Irish cream aroma. Dit lijkt mij de perfecte keuze voor de koude winterdagen. Ben benieuwd en ga vandaag zeker nog een kopje thee met deze nieuwe smaak zetten.

AnderWereld-thee
Foto: © Véronique

Houten sleutelhanger van Legendfairy
Wat een mooie, stevige bookish sleutelhanger. De quote ‘Story of my life.. I love books’ is zo toepasselijk. Wel even goed kijken, maar op het boeklint staat ook nog eens 100% booknerd vermeld. Echt te gek! En de veer die ook aan de sleutelhanger hangt is mij op het lijf geschreven: Véronique => Veer, snappen jullie ‘m? 😉 Nu alleen nog bedenken of ik ‘m aan mijn tas ga hanger of aan een deurknop van mijn boekenkast.

AnderWereld sleutelhanger
Foto: © Véronique

Totebag van AnderWereld
AnderWereld heeft ook een eigen product aan deze BookNerd Giftbox toegevoegd. Hoe leuk dat ik nu een heuse totebag met drakenlogo van ze heb!

AnderWereld Totebag
Foto: © Véronique

Conclusie

Bookish surprise boxen zijn echt mijn ding. Nine en Sebastiaan hebben met deze BookNerd Giftbox een erg leuke winterse box samengesteld met producten waar ik veel plezier aan ga beleven. Absoluut voor herhaling vatbaar. AnderWereld en hun producten kan ik aan iedereen aanraden. Originele producten met een schappelijke prijs, leuk als cadeau voor iedere boekenfan.

AnderWereld Unboxed
Foto: © Véronique

Geef een reactie