Laat het sokkenseizoen maar beginnen…

Tegenwoordig zijn er veel boekgerelateerde sokken te koop. Ze zien er leuk uit en zijn tof om cadeau te geven of te krijgen. Je steelt de show op ieder feestje en vergeet niet ze te showen op Instagram op #socksunday. Laat het sokkenseizoen maar beginnen…

Young & Awesome

De Nederlandse uitgeverij Young & Awesome heeft bookish sokken uitgebracht. Over deze geweldige sokken (helemaal mijn kleur en toffe quote) en andere goodies van deze uitgeverij heb ik eerder geblogd. Voor zover ik weet zijn deze sokken van Nederlandse bodem nog her en der in het land bij boekhandels te koop (€7,99).

Met Y&A sokken op de bank

Foto: © Véronique

Harry Potter sokken

Verder zijn er diverse Harry Potter gerelateerde sokken te koop bij de Primark. Deze keten verkoopt nog meer Potter-gerelateerde artikelen, zoals sieraden, kleding, kussens en stationery. Maar terug naar de sokken; er zijn sokken in de kleuren en logo’s van de Hogwarts-huizen, met sokkenelf Dobby of met spreuken erop. De kwaliteit is middelmatig, maar voor die prijzen (€3,50-€4,00 per setvan 3 paar sokken) kun je niet te veeleisend zijn.

Sokken Harry Potter

Bron: www.primark.com

Out of Print

Het Amerikaanse merk Out of Print heeft erg leuke boekgerelateerde sokken. Verschillende sokken van dit merk zijn verkrijgbaar (€9,99) bij de American Book Center in Amsterdam. Ook bij de Engelse webshop The Literary Gift Company zijn sokken (€11,16) van dit merk verkrijgbaar.

Selectie Out of Print sokken

Bron: www.outofprintclothing.com

Overige merken

Het loont om bij webshops voor sokken rond te kijken, zo zag ik bij de Nederlandse webshop ToffeSokken bookish sokken van het merk BlueQ (€9,95). Maar behalve bij webshops kun je ook geluk hebben tijdens het snuffelen in een buitenlandse boekhandel. Zo heb ik boekgerelateerde sokken uit Austin, Texas gevonden bij boekwinkel BookPeople. Dus vergeet op een volgende buitenlandse trip vooral niet ook even een boekwinkel in te lopen.

Sokken van BookPeople

Foto: © Véronique

Behalve Out of Print sokken zijn er ook nog bookish sokken (€8,96) van andere merken te koop in de Engelse webshop van The Literary Gift Company.

#socksunday

En als je dan toch in het bezit bent van een paar supercoole bookish sokken, draag ze met trots. Laat het zien op Instagram met de hastag #socksunday. Of neem gewoon een kijkje op Instagram, je komt er de meest geweldige sokvarianten tegen. De boekgerelateerde sokken mogen wel wat zichtbaarder worden, dus doe mee! Maar pas op, voor je het weet loop je een sock-fetish op 😉

Socksunday by Bookish Lifestyle

Foto: © Véronique

 

Geef een antwoord