Valentine Boek Swap 2020

Zoals jullie vast al wel weten doe ik graag mee aan boek swaps; boeksurprises voor boekenliefhebbers. Vrijdag 14 februari mocht ik mijn ontvangen Valentijns swappakket openen. Dat was weer een feestje!

Valentijnsswap 2020 verstuurd
Foto: © Véronique

Deze keer had ik mij aangemeld voor de Valentijns boekswap van Kwante in Wonderland. Bij Kwante weet je gewoon dat het goed georganiseerd is en dat er veel enthousiaste swappers aan mee doen. Deze geweldige groep maakt van het in- en uitpakken een waar feestje. En ik dus ook 😉

Wat ik verstuurde…

Uit het verlanglijstje van mijn swapmaatje had ik twee romantische boeken gekozen. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar enkele items passend bij het Valentijnsthema: hartjes snoepjes, ijsklontjes in de vorm van hartjes en een notitieboekje met hartjespen. Ook had ik enkele zelfgemaakte cadeautjes bijgevoegd, zoals een gehaakte boekenlegger, een papieren theepotje als geschenktasje gevuld met theezakjes en een lief kaartje.

Valentijnswap 2020 verstuurd
Foto: © Véronique

Alles werd er natuurlijk feestelijk ingepakt in door mij uitgezocht hartjescadeaupapier. Twee cadeaulabels met bloemzaadjes erop en wat vrolijke stickers om de pakjes nog wat vrolijker te maken. Dit leek mij een mooi uitpakfeestje voor Valentijnsdag.

Valentijnswap 2020 verstuurd
Foto: © Véronique

En dat bleek het ook te zijn voor mijn swapmaatje. Haar reactie: “Hartstikke bedankt lieve Valentijn Veronique. Wat een verwennerij.”

Wat kreeg ik zelf?

Valentijnsswap 2020 ontvangen
Foto: © Véronique

Zelf ontving ik een erg mooie zelfgemaakte kaart, hartjes snoepjes, een bedeltje van een rood engeltje en een hartvormige steen met bloem erin (erg passend bij het boek van Ringland) .

Valentijnsswap 2020 - Boek en gift
Foto: © Véronique

Wat ik ook geweldig vond: ik kreeg heuse flessenpost met geheime boodschap erin. Zo leuk!

Valentijnsswap 2020 flessenpost
Foto: © Véronique

Centraal in de boekswap zijn natuurlijk de boeken. Ik kreeg twee boeken die al heel lang op mijn verlanglijstje stonden: Jane voor iedereen van Anke Werker en Sanne van der Bruggen en Het verhaal van Alice Hart van Holly Ringland. Zoveel zin om direct te gaan lezen in één van deze boeken.

Valentijnsswap 2020 ontvangen
Foto: © Véronique

In de besloten Facebookgroep laat iedereen zijn/haar verstuurde en ontvangen pakket zien. Enorm leuk om de diversiteit, creativiteit en originaliteit te zien en brengt mij ook weer op nieuwe ideeën voor een volgende swapronde…

Geef een antwoord