Vaderdag cadeautips

Met vaderdag in mijn achterhoofd (zondag 17 juni aanstaande) schrijf ik dit blog. Maar de cadeautips zijn natuurlijk voor iedere gelegenheid voor een man die iets met boeken heeft te gebruiken. Voor elk type boekenman is er wel een geschenk te vinden. Bookish Lifestyle denkt met je mee.

Detective

De liefhebber van detectives als Sherlock Holmes kun je wellicht verrassen met deze tijdelijke literaire tattoos (€ 9,10). Jong of oud, hij zal in het middelpunt van de belangstelling staan met deze bookish tatoeages.

Sherlock Holmes Tattoos

Bron: The Literary Gift Company

Leraar

Ook een leraar verdient een biertje op zijn tijd. Voor deze bierliefhebber zijn er bijvoorbeeld de biertjes met te gekke schoolnamen van Brouwerij De School. Lees ook eens het gastblog over bookish biertjes dat eerder op Bookish Lifestyle verscheen. Proost!

Bierlabel Krijtje

Bron: http://brouwerijdeschool.com

Kantoorman

Werkt hij op kantoor? Dan is hij vast blij met een ‘No bullshit stationery giftbox‘ (€ 15,-). Deze set bevat een potlood, een A6 formaat ‘A brave man’s notebook’, een memoblokje met ‘Extremely fast notes’ en 3 binderclips om het papierwerk bij elkaar te houden. Én niet te vergeten… een kus 😉

stationery giftbox

Bron: What’s in a bag

Koffie-holic

Als jouw vader graag koffie (thee mag natuurlijk ook) drinkt terwijl hij leest, denk dan eens aan deze ‘Fathers in Literature‘ mok (€ 11,33). Ik ben benieuwd of hij al de klassiekers kent. Hoeveel namen zal hij herkennen, denk je?

Mok Fathers in Literature

Bron: The Literary Gift Company

Kok

Voor de man die graag in de pannen staat te roeren en een flinke collectie kookboeken bezit is daar de ex libris. Met deze labels kan hij al zijn kookboeken personaliseren. Een pakje bevat 50 velletjes (€ 7,50), daarmee kan hij in aardig wat kookboeken zijn naam vermelden.

Ex libris placemat

Bron: Leesletters

Tuinman

Mocht hij meer van tuinieren houden of in ieder geval groene vingers hebben, dan zijn deze groene boekenlegger sprieten (€ 7,50) zeker een leuk geschenk. Je kunt ze misschien zelfs al in een (groen)boek stoppen en zo gebruiksklaar cadeau geven.

Boekenlegger Sprout

Bron: www.cadeau-cadeau.nl

Zoetekauw

Is jouw vader een enorme snoeperd, denk dan eens aan boekendrop. Ze zijn er in de smaken zoet, zout of winegums (per zakje a € 1,50). Boekendrop is ondermeer te verkrijgen in verschillende boekhandels en via de website van Leesletters.

Bron: www.boekendrop.nl

Zombie

Leest hij vast graag zombie-verhalen, dan weet ik zeker dat deze te gekke Zombie-boekensteunen (€ 22,78) een ereplaats tussen zijn boeken zal krijgen. Of zou hij er hele verhalen mee na gaan spelen? Je bent gewaarschuwd…

Zombie boekensteunen

Bron: The Literary Gift Company

Weet je het nog niet?

Staat jouw type boekenman er niet bij? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, samen komen we vast en zeker tot het perfecte cadeau.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord