Thrillerabonnement van A.W. Bruna Uitgevers

Deze zomer heeft de Nederlandse uitgeverij A.W. Bruna Uitgevers een thrillerabonnement ontwikkeld. Als abonnee van het eerste uur ben ik erg enthousiast over dit abonnement. Lees hieronder waarom.

Thrillerabonnement doos

Foto: © Véronique

Al enige malen heb ik het over boekboxen geblogd. Dit zijn veelal leuke en goedgevulde boxen met Young Adult boeken of (Engelstalige) romans en bijpassende cadeaus. En nu is er dus een Nederlands thrillerabonnement, maar zonder de vele cadeaus.

Thrillerabonnement

Voor € 60,- per jaar ontvang je 4 boeken, vers van de pers en uitgegeven door A.W.Bruna Uitgevers, gratis thuisbezorgd. Dat betekent € 15,- per boek. Eigenlijk nog minder als je voor ieder boek nog de verzendkosten verrekend. Normaal gesproken betaal je rond de € 20,- voor een boek. Dat is alvast het eerste voordeel.

Het tweede voordeel is dat de thrillers splinternieuwe debuten van buitenlandse auteurs zijn. En je ontvangt ze ook nog eens circa 1 week voor de officiële verschijning thuis in de bus. Als dat geen extreem goede reden voor iedere thrillerfan is om voor het thrillerabonnement af te sluiten, dan weet ik het ook niet.

Daarnaast worden de boeken verzonden in een stevige kartonnen doos, die speciaal voor dit abonnement ontworpen is. Zoals je bij een thriller eigenlijk wel kan verwachten is de doos voorzien van bloedvlekken en een kogelgat.

Thrillerabonnement doos

Foto: © Véronique

Ook maakt het abonnement melding van over extra goodies die je erbij kan ontvangen. Waarschijnlijk moet je dan denken aan promotiemateriaal . Omdat ik vanaf het eerste uur fan en abonnee ben heb ik, net als tientallen andere abonnees, als extraatje al een extra boek mogen ontvangen.

Je ontvangt altijd een paperback-editie, dus verwacht geen hardcover of ebook. En een opvallend detail is dat deze paperbacks op de achterzijde het logo van het Thrillerabonnement bevatten. Persoonlijk voelt zo’n boek dan toch wel een beetje als een collector’s item.

Thrillerabonnement op achterzijde

Nog enkele feitjes

 • In 2019 kun je rond de volgende data een thrillerdoos verwachten:
  • 1 februari
  • 1 mei
  • 1 augustus
  • 1 november
 • Je neemt een abonnement voor de duur van één jaar. Daarna wordt er, tot wederopzegging, per geleverd boek €15 van je rekening afgeschreven.
 • Geef je een thrillerabonnement cadeau dan wordt het abonnement niet automatisch verlengd.
 • Helaas is het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten als het afleveradres niet in Nederland is.
Thrillerabonnement Alle slechte meisjes

Foto: © Véronique

Geef een reactie