The Book Lovers Club van Lannoo

Deze bookish speurneus heeft weer een nieuwe bookish productenlijn ontdekt: The Book Lovers Club artikelen van Lannoo Graphics. Zeer leuke en praktische items en aangenaam geprijst. Ik ben fan, jij ook?

De ontdekking

Op zoek naar decembercadeautjes kwam ik bij een Bruna-winkel in Amsterdam Zeeburg plots deze bookish items tegen. Op de labels staat dat het in 2019 geproduceerd is, maar op social media ben ik deze producten nog niet tegen gekomen. Volgens mij ben ik dan ook op iets dat vers van de pers is op het spoor. En ik vind de items helemaal te gek en passend bij mijn Bookish Lifestyle. Toch heb ik niet alle artikelen in een keer gekocht, er moet iets te wensen over blijven toch?

The booklovers club compleet
Foto: © Véronique

Lannoo Graphics is onderdeel van de Belgische Uitgeverij Lannoo en is gespecialiseerd in diverse soorten stationery, kaarten en cadeau-artikelen. Onder andere dus deze productielijn ‘The Book Lovers Club’.

De producten van The Book Lovers Club

  • Set van twee grote schriften (oranje ‘The Book Lovers Club’ en lichtroze ‘Based on a True Story’)
  • Kleine notitieboekjes (oranje ‘The Book Lovers Club’ met puntpagina’s , lichtroze ‘Based on a True Story’ met geruite pagina’s en lichtroze ‘Booklover’ met gelinieerde bladzijden)
  • Een boeketui (lichtroze ‘Me, my Book and I’)
  • Een pennenetui (lichtroze ‘I love Books’)
  • Portemonnee (lichtroze ” The Book Lovers Club’)
  • Keyring (lichtroze ‘Based on a True Story’)
  • Boekenlegger in de vorm van grote goudekleurige paperclip met oranje flos
  • 6 magneten met 3 quotes (‘Booklover’, “The Book Lovers Club’ en ‘Based on a true story’)
  • Doosje met 12 goudkleurige paperclips in een gekke vorm
Booklovers club aankopen
Foto: © Véronique

De items die ik zelf echt niet kon laten liggen zijn het lichtroze boekenetui (€ 7,95) voor het formaat paperback springt in het oog door de quote met gouden letters ‘Me, my Book and I’. Jullie zullen me ondertussen al wel een beetje kennen en weten dat ik erg op details let. Zo staat er op de ritssluiting en het labeltje op de etui de tekst ‘The Book Lovers Club’. Het zijn dit soort kleine details die het doen voor mij.

Booklovers Club details etui
Foto: © Véronique

Daarnaast heb ik gekozen om het oranje notitieboekje (€ 3,95) mee naar huis te nemen. En wel om drie redenen: 1) De tekst ‘The Book Lovers Club’, 2) de oranje kleur (je bent Nederlander of niet 😉 ) en 3) het bevat bullet journal pagina’s zodat ik er als notitieboekje nog alle kanten mee op kan.

Booklovers Club notitieboekje
Foto: © Véronique

Het derde item dat ik echt niet kon laten liggen is het doosje magneten (€ 5,95). De 6 magneten in 3 verschillende kleuren en met 3 verschillende quotes. Erg leuk voor op mijn magneetbord en ze zijn ook tof om te gebruiken als fotoprop.

Booklovers magneten
Foto: © Véronique

Conclusie

Het is een leuke en zeer praktische bookish collectie. Door het lichtroze en oranje met een goudkleur te combineren straalt het luxe uit. En de quotes zijn uitermate geschikt voor iedere boekenworm. En dan zijn ze ook nog eens aantrekkelijk geprijsd, alles onder de € 10,-. Ik ben dan ook van mening dat dit de perfecte geschenken zijn om in december cadeau te geven.

3 Booklovers etuis
Foto: © Véronique

Mocht je meer interesse hebben in een strakkere Booklover stationery-lijn; kijk dan eens op mijn blogpost over de producten van Legami Milano.

Geef een reactie