Magische pins van Studio Pins & Paper

Te gekke bookish pins vind je bij de Nederlandse webshop Studio Pins & Paper. Heel veel magische pins met betrekking tot Harry Potter en Fantastic Beasts, maar zeker ook algemene booklover pins.

Studio Pins & Paper is ook weer zo’n ontdekking via Instagram. Oh, how I love good old Instagram! Dit Nederlandse pinmakersduo, Ruth en Danielle, had ik al geruime tijd in het vizier, maar nog niet eerder had ik iets bij ze besteld. Plots kwam er een Dobby pin op de markt. Deze kans moest ik wel grijpen en mijn eerste bestelling was een feit. En, oh oh, het bleef niet alleen bij deze ene pin. Kijk mee naar al mijn pinnige aankopen.

Dobby met taart

De excuus pin om te bestellen was voor mij Dobby met taart. Als je ‘m in het echt ziet, dan snap je vast en zeker waarom ik deze wilde hebben. Probeer ook eens in te zoomen op het glazuur van de taart… Deze heeft zelfs glitters!

Studio Pins & Paper Dobby met taart
Foto: © Véronique

Hagrid’s paraplu

Nog zo’n heerlijke glitterpin is de enige echte magische paraplu van Hagrid. Ik denk dat ik deze regelmatig zal dragen op mijn spijkerjasje met daaronder een bijpassende roze top.

Studio Pins & Paper Hagrid's paraplu
Foto: © Véronique

Niffler love

Deze Niffler pin is wat groter dan gemiddeld, namelijk 6 cm hoog. Natuurlijk zijn er Nifflers met een rood, blauw en groen hart. En ondanks dat ik ontzettend van blauw houd, ben ik ingedeeld bij Hufflepuff en heb daarom voor het gele hart gekozen. Weet ook dat er nog veel meer pins in de vier huiskleuren te vinden zijn in de webshop.

Studio Pins & Paper
Foto: © Véronique

Umbridge naambordje

Hoe super origineel is dit Dolores Umbridge naambordje wel niet? Kan natuurlijk aan mij liggen, maar zoiets heb ik eigenlijk nog niet eerder gezien. Zeer bijzonder door het bewegende oogje op het naamplaatje. In verhouding met andere pins is dit goudkleurige naambordje een grote pin van wel 6,5 cm lang. Zover ik kan nagaan, was dit een limited edition en was ik net op tijd. Sorry als jij ook interesse had in dit item. Wie weet komt deze ooit nog terug in de shop.

Studio Pins & Paper Dolores Umbridge
Foto: © Véronique

Weasley zegel

Nog zo’n limited edition is deze Weasley zegel. Door de mooie rode kleur lijkt deze pin net een echte zegel. Ik blijf er maar naar kijken. Helaas is deze ook uitverkocht. Het was niet mijn bedoeling om jullie jaloers te maken met pins die niet meer te krijgen zijn. Wel zal ik proberen jullie te attenderen als er nieuwe limited editions in de shop verschijnen.

Studio Pins & Paper Weasley logo
Foto: © Véronique

Booklover pins

Naast de vele magische pins, heeft Studio Pins & Paper ook nog andersoortige pins. Als boekenliefhebber kon ik deze schattige Booklover pin zeker niet laten liggen. En nog wel in mijn favoriete blauwe kleur. Goed voor jullie om te weten dat er nog diverse andere booklover pins in de webshop te vinden zijn. Dus neem daar zeker een kijkje.

Studio pins & paper Booklover
Foto: © Véronique

Mijn conclusie

Allereerst vind ik dat Studio Pins & Paper zeer originele bookish pins heeft, zowel uit de magische wereld van J.K. Rowling als op boekengebied en zelfs twee pins met katten. Daarnaast vind je in de webshop nog verschillende sieraden, bedeltjes, kaarten, digitale prints, stickers, patches, sleutelhangers en een Niffler magneet.

De pins zijn van een uitstekende kwaliteit, ook de B-kwaliteit. Goed om te weten, want deze B-kwaliteit is toch iets goedkoper dan de A-kwaliteit. Mocht je minder te besteden hebben, kun je nog steeds zo’n te gekke en vooral originele pin van Studio Pins & Paper scoren.

In deze blogpost verwijs ik steeds met een link naar de webshop. Hier kun je betalen met creditcard of PayPal. Weet dat ze ook een Etsy webshop hebben met de mogelijkheid om met iDEAL te betalen.

Al met al een absolute webshop aanrader met geweldige bookish pins!

Geef een antwoord