Penguin Books paraplu’s waar je vrolijk van wordt

Met ons wisselvallige weer kun je wel een paraplu gebruiken. En nee, die kun je niet genoeg hebben. Zeker niet al het een Bookish paraplu betreft die ook nog eens compact opvouwbaar en vrolijk gekleurd is. In Engeland heb ik deze kleurrijke paraplu’s, geïnspireerd op het iconische design van uitgever Penguin Books al ‘live’ in verschillende boekwinkels gezien. Ik verwacht dan ook dat ze binnenkort óók in Nederland overal opduiken.

Maar kun je daar niet op wachten dan zijn ze op internet te bestellen bij The Literary Gift Company. Ik heb het al vaker over deze webshop uit Engeland gehad. Ik ben namelijk erg tevreden over hun originele producten, de verzending, de verzendkosten en de klantenservice. Werkelijk een betrouwbare webwinkel.

Kiezen

Maar om terug te komen op de paraplu’s; ze zijn compact op te vouwen en stemmen tot vrolijkheid. Door de kleuren en de verschillende opdrukken zijn ze voor zowel een man als een vrouw geschikt. Ook de prijs is schappelijk (€ 17,62 per stuk). Dus lees vooral verder welke paraplu’s er beschikbaar zijn. En maak een keuze als je tenminste kunt kiezen.

On the Road van Jack Kerouac
Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Hollands getinte versie. Deze paraplu is echt iets voor de reizigers onder ons. Want ben je niet altijd onderweg?

Paraplu met tekst On the road

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

 

The Case-Book of Sherlock Holmes van Sir Arthur Conan Doyle
Dan is er nog deze mooie groene paraplu voor de groenliefhebber. Of voor de Sherlock Holmes liefhebber natuurlijk. Misschien krijg je onderweg nog inspiratie om nog even een zaak op te lossen.

Paraplu met tekst Sherlock Holmes

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

The Weather van George Kimble en Raymond Bush
Met de titel “Het weer” en dan ook nog eens de kleur van een stralendblauwe lucht. Het kan niet toepasselijker voor een paraplu. Kortweg: Ik ben fan!

Paraplu met tekst The Weather

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Wuthering Heights van Emily Bronte
En dan is er nog een tweede oranje variant, deze is meer voor de romantici onder ons. In de regen wegdromend van Heathcliff and Catherine dwalend over de heidevelden in Zuid-Engeland onder een vrolijkegekleurde paraplu. Welke romanticus wil dat nu niet?

Paraplu met tekst Wuthering Heights

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

En mocht iemand de paraplu’s in een Nederlandse winkel ontdekken, dan hoor ik dat graag, zodat ik het met jullie allen kan delen.

Geef een antwoord