Oranje Boven

De weersvoorspellingen voor Koningsdag zijn niet al te best. Hopelijk gaat het meevallen en breekt de zon door. Thuis kun je het in ieder geval gezellig en koninklijk maken met de oranje Bookish items die ik in deze blogpost presenteer.

Oranje Bookish producten

Er is niets mis mee om lekker thuis te blijven. Daar is het tenminste warm en droog. Vanaf de bank is het ook prima kijken naar de Koninklijke familie, die dit jaar Tilburg bezoekt. Die oranje tompouce of soes is ook gemakkelijker thuis te eten en daar hoort natuurlijk ook een oranje mok bij. Wat dacht je van deze oranje mok met een Katniss quote uit De Hongerspelen / The Hunger Games (€ 9,95 – Booklove Specialty Shop).

Oranje mok met Katniss quote

Bron: www.bookloveshop.nl

 

Een dag als deze is ook een uitgelezen kans om een klassieker te lezen. Wat dacht je van het boek A Clockwork Orange (€ 9,99 – bol.com) of het boek Soldaat van Oranje van Erik Hazelhoff Roelfzema (€ 19,99 – bol.com). En mocht je je er makkelijk van af willen maken: de boekverfilmingen zijn ook op dvd of online verkrijgbaar.

Boekcover A Clockwork Orange

Bron: www.bol.com

De boekenkast is meteen opgefleurd met deze oranje boekensteun genaamd James (€ 24,99 – Fonq). Ben alleen bang dat deze butler het te druk zal hebben jouw boeken overeind te houden, dat hij geen kans ziet om je een kopje thee te serveren 😉

Oranje boekensteun James

Bron: www.fonq.nl

 

Een boekenlegger mag niet ontbreken in dit rijtje. Deze is op en top oranje en voorzien van vele klassieke auteurs (€ 2,45 – Muller wenskaarten). 

Oranje magnetische boekenlegger

Bron: www.mullerwenskaarten.nl

Mocht je toch het weer gaan trotseren, vergeet dan niet je oranje bookish paraplu mee te nemen. Je weet nooit of je ‘m nodig gaat hebben. (€ 17,62 – The Literary Gift Company).

Paraplu met tekst On the road

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Op mijn Pinterest-pagina Orange Bookish Lifestyle vind je nog meer oranje artikelen.

Fijne Koningsdag 2017 allemaal.

 

BewarenBewaren

Geef een antwoord