Bookish Lifestyle bekent kleur: lentegroen

Lente komt alweer om het hoekje kijken. Het zonnetje schijnt, voorjaarsbloemen bloeien en bomen en struiken krijgen al weer groene knoppen. Heb jij nou ook altijd dat je bij het begin van het voorjaar je leefomgeving een make-over wil geven? Persoonlijk begint het alweer te kriebelen. En daarom bekent Bookish Lifestyle kleur. Lentegroen welteverstaan. Met de volgende Bookish producten haal je eenvoudig zelf de lente in huis.

Lentegroen

Gelet op de lente en de ontluikende blaadjes vind ik deze boekenleggers wel erg passend bij het thema. De boekenleggers Sprout (€ 7,50) geven je boeken een frisse lentelook. Zou het niet leuk zijn om een hele boekenplank vol ontwakende sprouts te hebben?

Boekenlegger Sprout

Bron: www.cadeau-cadeau.nl

De keuken heeft snel een nieuwe frisse look met enkele groene accessoires, zoals deze frisgroene boekenhouder (€ 29,50) voor je kookboek.

Boekenhouder groen

Bron: www.booksetcetera.be

De woonkamer is eenvoudig opgefrist met nieuwe kleurige kussentjes op de bank. Wat dacht je van deze kussenhoes “I can’t bearly stop reading” (€ 21,50) van Booklove Specialty Shop?

Kussenhoes Bearly stop reading

Bron: bookloveshop.nl

Ook op het werk is de lente snel binnen gehaald, niet alleen door blauwe druifjes, hyacinten of narcissen op tafel te zetten. Maar juist ook door deze supergroene Mark Twain mok (€ 14,85). En wie weet brengt een van de quotes je nog wel op een goed idee.

Mark Twain Quotations Mug

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

Notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben. Of het nu voor thuis, school of werk is. Ook dit seizoen zijn cactussen nog erg hot. Daarom dan ook dit cactusgroene A5 notitieboekje (€ 3,50) met blanco pagina’s.

Notitieboekje A5 cactus

Bron: www.livelifehappy.nl

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil. Met het wisselvallige voorjaarsweer is het altijd handig een paraplu bij je te hebben. Wat te denken van deze klein op te vouwen grasgroene Penguin paraplu (€ 17,15).

Paraplu met tekst Sherlock Holmes

Bron: www.theliterarygiftcompany.com

St. Patrick’s Day groen

Vandaag (17 maart) is het St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland. Groen is de nationale Ierse kleur en heeft volgens mij te maken met de Shamrock (het klavertje). En de Ieren kennende zal er vandaag veel Guinness gedronken worden, er zou zelfs groen bier op deze dag beschikbaar zijn. Maar Bookish Lifestyle zou Bookish Lifestyle niet zijn als ze niet voor bubbelsap gaat, groene Jip en Janneke bubbelsap (€ 2,50)! Toch een feestelijk drankje, maar geen kater de volgende dag.

Jip en Janneke bubbelsap

Bron: Hema

Op zoek naar nog meer groene items voor in huis of onderweg? Meer Bookish accessoires kun je vinden op mijn Pinterest-pagina Green Bookish Lifestyle.

BewarenBewaren

Geef een antwoord