Leeslampje van de film GVR

Helemaal hot in de bioscoop is de verfilming van het kinderboek De Grote Vriendelijke Reus (GVR) van Roald Dahl. Tijdens de vakantie in Ierland hebben wij van deze film mogen genieten. En de film kan ik iedereen aanraden, of je er nu met of zonder kinderen naar toe gaat.

Foto: Johan Oomen (cc-by-sa)

Foto: Johan Oomen (cc-by-sa)

Later tijdens onze rondreis kwam ik in een boekhandel een leeslampje tegen in de vorm van de dromenvangers uit de film. Geweldig leuk bedacht, alleen eerlijk gezegd aan de prijzige kant (€ 17,99). En omdat er in mijn vriendenkring binnenkort geen jarige te bekennen is, heb ik dit lampje in de Ierse boekwinkel laten liggen.

Maar het lampje gaat maar niet uit mijn gedachten en dus ben ik op zoek gegaan of het lampje ook in Nederland verkrijgbaar is. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. Er zullen vast Nederlandse boekwinkels zijn die de leeslampjes verkopen, maar ik heb ze nog niet gevonden.

Gevonden

Ook op internet struikel je niet over de verkoopadressen, maar ik heb de lampjes gevonden. En wel op de Belgische website www.booksetcetera.be. De webshop Booksetcetera is een initiatief van Agora, een sales- en marketingorganisatie die al sinds 1985 actief is in de boekensector in Vlaanderen en Nederland. Dit bedrijf bezorgt ook in Nederland.

Door de originaliteit beveel ik dit leeslampje van harte aan voor iedereen die een leuk kindercadeau in de trant van Bookish Lifestyle wil geven. Of voor de volwassene die in zijn/haar (kinder)hart helemaal weg is van de GVR en Roald Dahl.

Booksetcetera biedt ook een GVR cadeaupakket aan voor €19,95, deze bestaat uit het lampje en een paar sokken. Verhoudingsgewijs iets aantrekkelijker geprijsd.

Bron: www.booksetcetera.be

Bron: www.booksetcetera.be

Geef een antwoord