Jip & Janneke voor alle leeftijden

Wie is er nu niet opgegroeid met Jip & Janneke? In 1952 verscheen het eerste Jip & Janneke verhaal. En nog steeds zijn de boeken van Annie M.G. Schmidt populair. De tekeningen van Fiep Westendorp hebben vast en zeker aan dit succes bijgedragen. De Hema heeft daar heel handig op ingespeeld door de verkoop van producten met daarop de afbeeldingen van Jip & Janneke, de hond Takkie en poes Siepie.

Jip en Janneke producten

Foto: © Véronique

Jip en Janneke voor volwassenen

Ik hoor je al denken: “Ja maar dat zijn toch alleen kinderproducten”. Nee dus. Als je wat verder kijkt zul je ware juweeltjes aantreffen in lijn met een “volwassen” Bookish Lifestyle. Neem nu de nieuwe lijn die de Hema dit seizoen heeft uitgebracht. Deze vooral van frisse stippen en strepen voorziene producten, betreffen veelal cadeaus waar volwassenen ook blij mee zijn. Zo heeft de Hema pennen, notitieboekjes, sticky notes en papieren zakdoekjes in deze lijn. En mijn persoonlijke favoriet, de producten met teckel Takkie erop, zoals er zijn een usb-stick, een strijkplankovertrek, een mok en sinds kort zelfs drop in de vorm van Takkie. Mjammm…

Jip en Janneke voor kinderen

En mocht je op zoek zijn naar een “Bookish Lifestyle” kindercadeau, ook dan zijn Jip & Janneke producten een goede keuze. Bij de Hema hebben ze iets voor elke leeftijdscategorie. Van Jip & Janneke rompertjes of sokjes als kraamcadeau tot leesboeken, melamine servies en speelgoed voor de jonge kinderen. En voor de wat oudere kinderen heb je diverse toiletartikelen van Jip & Janneke, een grote fles bubbelsap, een Takkie sleutelhanger of de eerder bij de volwassenen genoemde kantoorartikelen.

De meeste producten zijn zeer schappelijk geprijsd, dus je kunt het altijd als een kleinigheidje (erbij) geven. Oh, en had ik al gezegd dat ze ook Jip & Janneke inpakpapier verkopen? Door het inpakpapier of meerdere producten met elkaar te combineren, kun je het cadeau persoonlijk maken en helemaal ‘stylen’ binnen ieder budget.

Goede doel

En wist je dat je met de aankoop van Jip & Janneke artikelen bij HEMA je de kinderprojecten van de Fiep Westendorp Foundation steunt? Deze foundation steunt vooral projecten voor kinderen die het om wat voor redenen ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk kunnen gebruiken.

Wie kan er nu nog nee zeggen tegen een Jip en Janneke cadeautje?

Cadeau voor kantoor of studie

Cadeau voor kantoor of studie
Foto: © Véronique

Cadeau voor kinderen

Cadeau voor kinderen
Foto: © Véronique

Beterschapscadeautje

Beterschapscadeautje
Foto: © Véronique

Geef een antwoord