Harry Potter Lego voor op het verlanglijstje

Harry Potter merchandise heb je in alle soorten en maten. Boeken, films, kleding, themaparken, stationery en ook Lego. En die magische dozen Lego misstaan niet op de december-verlanglijstjes.

Harry Potter Lego Adventkalender 2019
Foto: © Véronique

Legosets

Van het zien van al die geweldige Harry Potter én Fantastic Beasts Lego word ik echt blij. Te gekke sets om scenes mee na te spelen, maar ook zo goed gemaakt dat het zal schitteren als aanwinst in de boekenkast. Helaas zit er wel een fors prijskaartje aan. Hoewel het dus geweldige creaties zijn, blijft het vooralsnog bij dromen voor mij.

Behalve dan de Harry Potter Adventkalender 2019. Door een leuke aanbieding kon ik deze laatst niet laten liggen in de winkel. Nu nog even wachten tot 1 december om het eerste vakje te kunnen openen. De vakjes zelf zijn nog steeds dicht, maar ik wil jullie al wel een kleine sneakpeak van de binnenkant gunnen. Tof om te zien dat de binnenzijde van de doos als decor gebruikt kan worden voor de eetzaal die straks langzaamaan uit de vakjes tevoorschijn komt.

Harry Potter Lego adventkalender binnenzijde
Foto: © Véronique

Misschien heb je in het begin van deze blogpost al direct op de link voor de Harry Potter én Fantastic Beasts Lego geklikt om te kijken wat Lego zoal heeft uitgebracht. Toen ik de website checkte om te zien wat er is, werd mijn verlanglijstje direct wat langer door De Collectebus, Hagrid’s huisje en De Zweinstein Beukwilg. Maar voorlopig blijft het bij dagdromen.

Harry Potter Lego De Collectebus
Bron: A-Tembo.nl

Als ik nog een tip mag geven; ik schreef er al eerder over, maar vooralsnog heb ik ontdekt dat A-Tembo de scherpste prijzen voor Lego aanbiedt. Doe er je voordeel mee!

Legoboek

De dozen Lego mogen dan duur zijn, het Legoboek Harry Potter : een magisch zoek- en vindboek van uitgeverij Meis & Maas is dat niet. Het is een geweldig bookish cadeau, het betreft Lego en is veel schappelijker van prijs.

Harry Potter lego zoek- en vindboek
Foto: © Véronique

Aan de buitenzijde van het boek tref je al een Lego-poppetje van professor Sneep aan, inclusief een dubbelzijdig gezicht, namelijk boos en bozer. Typisch Sneep zullen we maar zeggen 🙂 Dat wordt spelen met het Lego-poppetje en ook van het boek zelf zul je vele uren plezier hebben. Het is namelijk nog niet zo eenvoudig om de aangegeven figuurtjes te vinden.

Harry Potter lego zoekboek detail
Foto: © Véronique

En als je denkt dat je klaar bent op de laatste pagina dan heb je het goed mis. Je kunt opnieuw beginnen met zoeken, maar dan naar andere figuurtjes en objecten.

Schoencadeautjes

Weet dat er Harry Potter Lego schoencadeautjes bestaan. Net zo leuk en veel minder duur. Zo zijn daar de Lego minifiguren. Soms nog verkrijgbaar in verrassingszakjes en via A-tembo kun je ze deze minifiguren ook zichtbaar kopen.

Harry Potter lego verrassingszakjes
Foto: © Véronique

Een ander leuk Lego schoencadeautje is een Lego sleutelhanger van Hagrid, Hermelien of Harry. Dat wordt kiezen… of niet! Want ook erg leuk om dit soort kleine cadeaus in een zelfgemaakte adventskalender te stoppen.

Harry Potter Lego sleutelhanger
Bron: WizardingWorld.nl

Geef een antwoord