Foute Bookish Kersttruien top 5

Ieder jaar wordt op de derde vrijdag in december Foute Kersttruiendag gevierd. Bookish Lifestyle was benieuwd of er ook foute kersttruien bestaan met een literair accent. En jawel… ze bestaan zeker. Hierbij de Top 5 van Foute Bookish Kersttruien.

Nummer 1 Harry Potter

Deze Hogwarts Christmas Jumper doet warm en vooral lekker fout aan. Ron Weasley eat you heart out… want met deze trui ga ik er absoluut met de eerste prijs vandoor.

Hogwarts Christmas Jumper

Bron: www.large.nl

Nummer 2 The Grinch

Het ultieme kerstverhaal is misschien wel dat van Dr. Seuss How the Grinch Stole Christmas. En dit verhaal leest honderdmaal beter als je deze The Grinch kersttrui aan hebt. Echt een foute topper.

Kersttrui The Grinch

Bron: www.amazon.com

Nummer 3 Game of Thrones

Winterser dan deze Game of Thrones Ugly Christmas Sweater kun je het eigenlijk niet hebben. Laat de witte kerst maar komen…

Kersttruin Game of Thrones

Bron: https://store.gnarlytees.com/

Nummer 4 Book Lover

Dashing through the books is de opdruk op deze te gekke hoodie! Inclusief boeken onder een kerstboom van woorden. De trui vat een van mijn favoriete bezigheden heel goed samen.

Kersttruin Dashing through the books

Bron: awesomelibrarians.com

Nummer 5 All I want for Christmas

Wat ik als kerstcadeautje zou willen? Domme vraag natuurlijk! All I want for Christmas is books. En deze trui 😉 (De jongeman van de foto mag de winkel houden. Ik ben niet zo hebberig hoor.)

Kersttrui All I want for Christmas is books

Bron: www.redbubble.com

Mocht je zelf nog een Foute Bookish Kersttrui op het spoor gekomen zijn, dan hoor ik dat natuurlijk graag! Misschien kunnen we dan volgend jaar zelfs wel een echte wedstrijd voor de meest foute bookish kersttrui houden. De datum is in ieder geval al bekend: de derde vrijdag in december 2018!

Geef een antwoord