Bookish webshop: Celebrate Books

Eens in de zoveel tijd shop ik super originele bookish producten in de webshop van Celebrate Books. Deze Nederlandse webwinkel zit dan ook bij mijn favorieten in mijn internetbrowser. Het is de hoogste tijd dat jullie ‘m ook bij je favorieten plaatsen.

Logo Celebrate Books
© www.celebratebooks.nl

In april 2016 begon eigenaresse Sandra met haar boekenavontuur. Ze startte een Nederlandse boekenbox. In die boxen bevonden zich ook altijd een of meerdere zeer leuke zelf bedachte bookish items.

Celebrate Books unboxing
Foto: © Véronique

In de zomer van 2018 stapte ze over van boekboxen naar alleen nog het verkopen van bookish producten. In eerste instantie jammer, want een Nederlandse boekbox was erg fijn, maar ondertussen zijn er weer enkele andere Nederlandse boekboxen op de markt verschenen. En het is geweldig dat Sandra verder is gegaan met het bedenken en produceren van bijzondere bookish producten.

Een aantal van mijn persoonlijke favorieten items zal ik hier vermelden, maar neem zeker zelf ook een kijkje in de webshop. Wie weet zit er ook nog iets voor jou tussen dat ik hier niet genoemd heb of verschijnt er binnenkort een nieuw product. En het mooie is, alle producten zijn kwalitatief goed en aantrekkelijk geprijsd.

Bookish bestek en servies

Wat ik bijvoorbeeld een erg origineel product vind, zijn de gegraveerde lepeltjes. Die wilde ik echt hebben, gewoon omdat ik het zo’n opmerkelijk item vind. Ze zijn er in een thee- en koffievariant met de quote ‘Drink tea (or coffee), read books, be happy‘.

Celebrate Books theelepeltjes
Foto: © Véronique

Daarnaast verkoopt Celebrate Books ook producten van Blossom Books, zoals thee en porseleinen mokken. Toch wel handig dat je maar bij één adres hoeft te shoppen en zo in één keer een complete thee(cadeau)set kunt scoren.

De webshop verkoopt ook zelf ontworpen mokken met bookish quote (First Tea, First Coffee en een met een quote van Keira Cass). Deze zijn van emaille en dus lichtgewicht. Erg handig om mee te nemen voor een picknick of voor op de camping. Kun je op die plekken ook zichtbaar voor je bookish lifestyle uit komen 😉

Foto: © Véronique

Stationery

Celebrate Books To be read lijst Harry Potter
Foto: © Véronique

Ik ben zo’n type die overal lijstjes voor maakt. Notitieboekjes en -blokken slingeren dan ook overal door mijn huis en worden enorm gewaardeerd. Wel zo tof als ze bookish zijn. Bij Celebrate Books vind je meerdere exclusieve varianten. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de To be read notitieblok in Harry Potter-stijl en het Pages read blokje in fris groen.

Celebrate Books notitieblokken
Foto: © Véronique

Bookish sieraden

Ook origineel zijn de verschillende sieraden. Schattige zilverkleurige kettinkjes, armbandjes en bedeltjes. Zo heb ik zelf dit armbandje met ; bedeltje. En wat dacht je van de ketting ‘Professional fangirl’? Een bijzonder bookish cadeautje om te geven, vind je niet?

Celebrate Books armbandje
Foto: © Véronique

Nog meer bookish producten…

Wat nog meer opvallende producten zijn, zijn bijvoorbeeld de door Celebrate Books ontworpen fleecedekens. Ik heb twee fleecedekens als product bij een boekbox. En ik beken eerlijk dat ik vele avonden met zo’n warme deken op de bank zit. Leuk om te zien er nog twee varianten in de webshop aangeboden worden, namelijk met quotes van Sarah J. Maas en Harry Potter.

Verder worden er nog een enkele andere Blossom Books producten verkocht, zoals een aantal boeken, book jars en tassen. Er zijn ook nog enkele tassen met eigen CB-ontwerp (shopper en linnen tas).

En boekenleggers kun je niet genoeg hebben. Zo gebruik ik deze ene magnetische boekenlegger veelvuldig.

Celebrate Books boekenlegger
Foto: © Véronique

Celebrate Books: ga zo door, ik ben fan!

Ik heb hoge verwachtingen voor nieuwe, toekomstige producten die veelal in beperkte oplage verschijnen. Om je een idee te geven wat er in het verleden al aan opmerkelijke items in de boekboxen zat, hierbij een kleine opsomming wat ik nu zo uit mijn hoofd weet: een zomerse handdoek, paraplu, kerstbal, zeepje en een clip bord.

Celebrate Books handdoek en paraplu
Foto: © Véronique

En soms is het niet zozeer het opvallende item, maar is het juist die ene geweldige quote die op een boekenlegger, notitieblok of boekenlegger gedrukt is. Zo heb ik nog altijd spijt dat ik niet op tijd voor die zeer speciale ‘You’ve been poisoned’ mok ben gegaan, deze was snel uitverkocht en nooit meer opnieuw geproduceerd. Maar onderstaande boekenlegger heb ik dan wel weer kunnen bemachtigen.

Celebrate Books Harry Potter quote boekenlegger
Foto: © Véronique

Geef een antwoord