Hittegolf accessoire: de Book fan

De recordbrekende hittegolf in Nederland is een feit. De accessoire waar je, wat mij betreft, deze dagen niet zonder kan is de handwaaier. Maar dan wel een bookish waaier: de Book Fan!

Ik kan het er lang over hebben, maar met dit warme weer kun je het maar beter zo kort mogelijk houden. Alles kost moeite in deze hitte. Of het nu het schrijven van dit blog is of het lezen ervan.

Book Fan

Vanuit Bookish Lifestyle oogpunt is de ultieme zomerse bookish accessoire toch wel de Book Fan van IfGifts. Ze zijn klein en dus gemakkelijk in je zomerse handtas te stoppen. En ondanks het kleine formaat zorgt de waaier wel degelijk voor enige verkoeling.

Book Fan in tas

Foto: © Véronique

Vooral de looks hebben mijn aandacht getrokken. Het is net of je een stukje boek in je handen houdt. De buitenranden zien er uit als de cover van een boek, de vouwen die de waaier vormen zijn van stevig boekpagina’s. En het allerleukste detail vind ik wel het kleine stukje lint dat er uit piept.

Book fan dicht

Foto: © Véronique

Need I say more? Als je deze warme dagen nog een op zoek bent naar een bookish cadeautje, dan is de Book Fan ideaal.

Bij Waterstones in Amsterdam (€ 8,35) ontdekte ik drie kleuren: rood, groen en blauw. De paarse boekenwaaier heb ik gevonden bij de webshop Leesletters voor € 5,99.

Book fan in 3 kleuren

Foto: © Véronique

Extra tips tegen de warmte

  • Drink voldoende water
  • Houd je huis koel door pas ’s avonds je huis te luchten
  • Doe rustig aan tijdens de warmste uren (tussen 12.00 en 16.00 uur) van de dag
  • Zet apparaten die hitte afgeven uit, en haal de stekker er ook uit
  • Eet meerdere lichte maaltijden gedurende de dag

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord